yandex

Gazze’de durum çok ciddi! Salgın giderek yayılıyor

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 30.01.2024 - 13:40, Güncelleme: 30.01.2024 - 13:40 903+ kez okundu.
 

Gazze’de durum çok ciddi! Salgın giderek yayılıyor

Gazze Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref El Kudra yaptığı son açıklamada bulaşıcı hastalıkların bölgede giderek daha da çok yayıldığını ifade etti.

İşgal altındaki Gazze Şeridi'nde bulaşıcı hastalıkların hızla yayıldığını belirtildi. Gazze Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El Kudra tarafından yapılan açıklamada Gazze’de Siyonist İsrail'in saldırıları sonrası yerinden edilenler için sağlık ve insani felaketin giderek arttığı dile getirildi. Kurda yaşanan vahim durumu şu sözlerle dile getirdi Yerinden edilmiş kişiler arasında 700.000'den fazla bulaşıcı ve cilt hastalığı, soğuk algınlığı, ishal ve hepatit vakasını gözlemledik. Aşırı kalabalıklık, uygun barınak eksikliği, yeterli ve uygun yiyecek ve içeceklerin bulunmaması ve gerekli tıbbi bakım, yerinden edilenler için sağlık ve insani felaketi artırıyor.
Gazze Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref El Kudra yaptığı son açıklamada bulaşıcı hastalıkların bölgede giderek daha da çok yayıldığını ifade etti.

İşgal altındaki Gazze Şeridi'nde bulaşıcı hastalıkların hızla yayıldığını belirtildi.

Gazze Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El Kudra tarafından yapılan açıklamada Gazze’de Siyonist İsrail'in saldırıları sonrası yerinden edilenler için sağlık ve insani felaketin giderek arttığı dile getirildi.

Kurda yaşanan vahim durumu şu sözlerle dile getirdi

Yerinden edilmiş kişiler arasında 700.000'den fazla bulaşıcı ve cilt hastalığı, soğuk algınlığı, ishal ve hepatit vakasını gözlemledik. Aşırı kalabalıklık, uygun barınak eksikliği, yeterli ve uygun yiyecek ve içeceklerin bulunmaması ve gerekli tıbbi bakım, yerinden edilenler için sağlık ve insani felaketi artırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.