yandex

Gençlerbirliği, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına hazır

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 13.12.2021 - 15:09, Güncelleme: 13.12.2021 - 14:45 857+ kez okundu.
 

Gençlerbirliği, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına hazır

Gençlerbirliği, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına hazır

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında yarın deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Kulübün açıklamasına göre, başkent temsilcisi, bu karşılaşma öncesi son çalışmasını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdi.Antrenmana ısınma koşusu ve hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra dar alanda top kapma oynadı.Yaklaşık bir saat süren idman, çıkış çalışmasıyla son buldu.Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 13.30'da başlayacak.
Gençlerbirliği, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına hazır

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında yarın deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulübün açıklamasına göre, başkent temsilcisi, bu karşılaşma öncesi son çalışmasını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Antrenmana ısınma koşusu ve hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra dar alanda top kapma oynadı.

Yaklaşık bir saat süren idman, çıkış çalışmasıyla son buldu.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 13.30'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.