yandex

Gıda ve Et Ürünleri Masaya Yatırıldı.

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 28.01.2023 - 12:32, Güncelleme: 28.01.2023 - 12:32 1224+ kez okundu.
 

Gıda ve Et Ürünleri Masaya Yatırıldı.

Gıda Maddeleri İmalatı, Et ve Et Ürünleri sektör sanayicileri Konya Sanayi Odası’nda buluştu. Sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin istişare edildiği toplantıda konuşan Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, pandemi ile birlikte gıda ve gıdaya erişimin tüm dünyada daha önemli hale geldiğini söyledi.

Konya Sanayi Odası’nın 2. meslek komitesini oluşturan Gıda Maddeleri İmalatı, Et ve Et Ürünleri sektör sanayicileri Konya Sanayi Odası’nda buluştu. Sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin istişare edildiği toplantıda konuşan KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen, gıda sektörünün stratejik öneminden bahsederek, sürdürülebilir gıda arzı için gıda sektörünün sorunlarını yakından takip edeceklerinin altını çizdi. Konya Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan meslek komitesi toplantısına, Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Necip Çimen, 2. Komite Başkanı Hayati Çelik, Meclis Üyeleri Tahir Büyükhelvacıgil ve Servet Çay ile komite üyesi sanayiciler katıldı. Komite toplantısının açılışında konuşan Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, pandemi ile birlikte gıda ve gıdaya erişimin tüm dünyada daha önemli hale geldiğini söyledi. Konya’nın gıda sektöründe Türkiye’nin önde gelen üretici şehirlerinden olduğunu ifade eden Büyükeğen, gıda sanayi dahil olmak üzere Konya’daki tüm sektörlerin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye ve çözüm üretmek için çalışmaya her zaman hazır olduklarını vurguladı. Başkan Büyükeğen, “Meslek komitelerimizin, sanayicilerimizin sorunları, aynı zamanda bizim sorunumuzdur. Bugün burada konuştuğumuz konuları rapor haline getirerek, başta üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olmak üzere, ilgili bakanlıklarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza ileteceğiz. Bu sorunların çözüme kavuşturulması için takipçi olacağız” dedi.
Gıda Maddeleri İmalatı, Et ve Et Ürünleri sektör sanayicileri Konya Sanayi Odası’nda buluştu. Sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin istişare edildiği toplantıda konuşan Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, pandemi ile birlikte gıda ve gıdaya erişimin tüm dünyada daha önemli hale geldiğini söyledi.
Konya Sanayi Odası’nın 2. meslek komitesini oluşturan Gıda Maddeleri İmalatı, Et ve Et Ürünleri sektör sanayicileri Konya Sanayi Odası’nda buluştu. Sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin istişare edildiği toplantıda konuşan KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen, gıda sektörünün stratejik öneminden bahsederek, sürdürülebilir gıda arzı için gıda sektörünün sorunlarını yakından takip edeceklerinin altını çizdi.
Konya Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan meslek komitesi toplantısına, Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Necip Çimen, 2. Komite Başkanı Hayati Çelik, Meclis Üyeleri Tahir Büyükhelvacıgil ve Servet Çay ile komite üyesi sanayiciler katıldı.
Komite toplantısının açılışında konuşan Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, pandemi ile birlikte gıda ve gıdaya erişimin tüm dünyada daha önemli hale geldiğini söyledi. Konya’nın gıda sektöründe Türkiye’nin önde gelen üretici şehirlerinden olduğunu ifade eden Büyükeğen, gıda sanayi dahil olmak üzere Konya’daki tüm sektörlerin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye ve çözüm üretmek için çalışmaya her zaman hazır olduklarını vurguladı.
Başkan Büyükeğen, “Meslek komitelerimizin, sanayicilerimizin sorunları, aynı zamanda bizim sorunumuzdur. Bugün burada konuştuğumuz konuları rapor haline getirerek, başta üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olmak üzere, ilgili bakanlıklarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza ileteceğiz. Bu sorunların çözüme kavuşturulması için takipçi olacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.