yandex

Görme Engelliler Federasyonu olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3017+ kez okundu.
 

Görme Engelliler Federasyonu olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

17-18 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına federasyon başkanı ve yönetim kurulu tam kadro katıldı. Toplantı da görme engellilerin yaşadıkları sorunlar ele alınarak çözüm yolları arandı. ayrıca önceki yıllardaki yapılan çalışmaların da değerlendirilmesi yapıldı. Toplantının yanı sıra Mersin'in tarihi ve turistik yerleri de federasyon üyeleri ile birlikte gezildi. Görme Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri Veli Özağan yaptığı açıklama da Bizlere bu olanağı sunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Burhanettin KOCAMAZ'a ve Engelliler Dairesi Başkanı Sayın Hasan Celal TAŞ'a desteklerinden ve konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederiz dedi.   bolbolhaber.com

17-18 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleşen yönetim kurulu toplantısına federasyon başkanı ve yönetim kurulu tam kadro katıldı. Toplantı da görme engellilerin yaşadıkları sorunlar ele alınarak çözüm yolları arandı. ayrıca önceki yıllardaki yapılan çalışmaların da değerlendirilmesi yapıldı.


Toplantının yanı sıra Mersin'in tarihi ve turistik yerleri de federasyon üyeleri ile birlikte gezildi.
Görme Engelliler Federasyonu Genel Sekreteri Veli Özağan yaptığı açıklama da Bizlere bu olanağı sunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Burhanettin KOCAMAZ'a ve Engelliler Dairesi Başkanı Sayın Hasan Celal TAŞ'a desteklerinden ve konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederiz dedi.

 

bolbolhaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.