yandex

Görme engellilerdeki çaba bitmiyor!!!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3513+ kez okundu.
 

Görme engellilerdeki çaba bitmiyor!!!

Kursta başarılı olan Görme Engelli kursiyerlere sertifikalarıyla birlikte Görme Engelli alfabesiyle yazılmış kabartma Kuran'ı Kerim hediye edildi.Açılan birçok kursu başarıyla bitiren Görme Engellilerin yeni bir hedefi daha var , o da Kuran'ı Kerim öğrenmek.Kursa müracaatlar başladı.  Görmeyenleri Koruma Derneği KONYA Şube Başkanı Veli ÖZAĞAN Görme Engelliler alfabesini bilmeyenlere dernek çatısı altında eğitim verildiğini belirtti ve şöyle devam etti. '' Her insanın eğitime bilgiye  mutlaka ihtiyacı vardır, engellilerin ise daha çok. Bu yüzden bizde dernek olarak Görme Engellilere yardım etmeye çalışıyoruz. Yaklaşık 1 aydır Şaban Özdemir'in nezaretinde Görme Engelli çocuklarımıza kabartma Kuran'ı Kerim öğretiyoruz.Yine kamuoyu şunu bilsin ki Kuran'ı Kerim öğrenmek isteyen Görme Engelliler Görmeyenleri Koruma Derneğine müracaat edebilirler. Bu konuda herhangi bir sıkıntı, ücret söz konusu değildir.Amaç burada Görme Engellilere hizmet etmektir. Eğitim,eğitim,eğitim diyoruz. öncelikle bizim evden dışarıya çıkmamız, eğitim görmemiz , okullarda okumamız lazım ki biz dışarıya çıktımız zaman kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan kendi ayaklarımızın üzerinde rahatca durabilelim '' şeklinde ifade etti.   bolbolhaber.com  

Kursta başarılı olan Görme Engelli kursiyerlere sertifikalarıyla birlikte Görme Engelli alfabesiyle yazılmış kabartma Kuran'ı Kerim hediye edildi.Açılan birçok kursu başarıyla bitiren Görme Engellilerin yeni bir hedefi daha var , o da Kuran'ı Kerim öğrenmek.Kursa müracaatlar başladı.

 Görmeyenleri Koruma Derneği KONYA Şube Başkanı Veli ÖZAĞAN Görme Engelliler alfabesini bilmeyenlere dernek çatısı altında eğitim verildiğini belirtti ve şöyle devam etti.

'' Her insanın eğitime bilgiye  mutlaka ihtiyacı vardır, engellilerin ise daha çok. Bu yüzden bizde dernek olarak Görme Engellilere yardım etmeye çalışıyoruz. Yaklaşık 1 aydır Şaban Özdemir'in nezaretinde Görme Engelli çocuklarımıza kabartma Kuran'ı Kerim öğretiyoruz.Yine kamuoyu şunu bilsin ki Kuran'ı Kerim öğrenmek isteyen Görme Engelliler Görmeyenleri Koruma Derneğine müracaat edebilirler. Bu konuda herhangi bir sıkıntı, ücret söz konusu değildir.Amaç burada Görme Engellilere hizmet etmektir. Eğitim,eğitim,eğitim diyoruz. öncelikle bizim evden dışarıya çıkmamız, eğitim görmemiz , okullarda okumamız lazım ki biz dışarıya çıktımız zaman kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan kendi ayaklarımızın üzerinde rahatca durabilelim '' şeklinde ifade etti.

 

bolbolhaber.com  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.