yandex

G.Saray 10 bin doları çok buldu! Şampiyonlar Ligiʹnden çekildi

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 1688+ kez okundu.
 

G.Saray 10 bin doları çok buldu! Şampiyonlar Ligiʹnden çekildi

Sarı-kırmızılı yönetim geçen sezonu ENKA’nın ardından ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi bileti alan erkek sutopu takımını Şampiyonlar Ligi'ne göndermedi. Galatasaray Spor Kulübü, gerekçe olarak 10 bin dolarlık faturayı gösterdi. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, 15 sporcu ve 5 yöneticinin bulunduğu sutopu takımı kafilesinin 3 gece, 4 günlük seyahatinde konaklama giderlerinin yaklaşık 10 bin doları bulması fazla bulunurken Şampiyonlar Ligi organizasyona katılım bedelinin 2 bin euro olduğu ve sarı-kırmızılı yönetimin bunu da çok bulduğu için organizasyondan çekildiği belirtildi. Sutopu Federasyonu, Avrupa kupalarına katılan takımların seyahat giderlerini karşılamasına rağmen G.Saray yönetiminin konaklama ve katılım bedelleri nedeniyle böyle bir karar alması şaşkınlıkla karşılandı.   Buna karşın Şampiyonlar Ligi’ne katılan ENKA ise Sutopu Federasyonu’nun seyahat yardımını dahi kabul etmedi ancak, Türkiye’yi temsil eden kulüp Strasbourg’a yenilerek elendi.   Kaynak:milligazete.com

Sarı-kırmızılı yönetim geçen sezonu ENKA’nın ardından ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi bileti alan erkek sutopu takımını Şampiyonlar Ligi'ne göndermedi. Galatasaray Spor Kulübü, gerekçe olarak 10 bin dolarlık faturayı gösterdi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, 15 sporcu ve 5 yöneticinin bulunduğu sutopu takımı kafilesinin 3 gece, 4 günlük seyahatinde konaklama giderlerinin yaklaşık 10 bin doları bulması fazla bulunurken Şampiyonlar Ligi organizasyona katılım bedelinin 2 bin euro olduğu ve sarı-kırmızılı yönetimin bunu da çok bulduğu için organizasyondan çekildiği belirtildi.

Sutopu Federasyonu, Avrupa kupalarına katılan takımların seyahat giderlerini karşılamasına rağmen G.Saray yönetiminin konaklama ve katılım bedelleri nedeniyle böyle bir karar alması şaşkınlıkla karşılandı.

 

Buna karşın Şampiyonlar Ligi’ne katılan ENKA ise Sutopu Federasyonu’nun seyahat yardımını dahi kabul etmedi ancak, Türkiye’yi temsil eden kulüp Strasbourg’a yenilerek elendi.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.