yandex

Güler, aday adaylığını açıkladı

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 15.03.2023 - 11:28, Güncelleme: 15.03.2023 - 11:28 1277+ kez okundu.
 

Güler, aday adaylığını açıkladı

Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Tohumcular Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Yunaklı İş İnsanı Hacı Ömer Güler,14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti Konya’dan Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Hacı Ömer Güler açıklamasında ‘’Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mükemmel bir ivme kazanan, güçlenen ve hızla büyüyen ülkemizde, AK Partimizin ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu ve hedefleri doğrultusunda gerçekleşecek olan 2023 seçimlerinde Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü bir Türkiye için doğduğum topraklarda sorumluluk almaya hazırım” ifadelerine yer verdi.  Hacı Ömer Güler Kimdir: Hacı Ömer Güler, 1973 yılında Konya’da doğdu. Çiftçi, Yönetici, İş insanı; Konya Gazi Lisesindeki eğitimini tamamladıktan sonra, Tohumculuk üzerine kurduğu, yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren bir aile şirketi olan Ankomer Tohumculuğun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğünü yapmaktadır. Ayrıca kendisine ait arazilerde tarım ve hayvancılıkla uğraşmaya da devam etmektedir.
Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Tohumcular Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Yunaklı İş İnsanı Hacı Ömer Güler,14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti Konya’dan Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Hacı Ömer Güler açıklamasında ‘’Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mükemmel bir ivme kazanan, güçlenen ve hızla büyüyen ülkemizde, AK Partimizin ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu ve hedefleri doğrultusunda gerçekleşecek olan 2023 seçimlerinde Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü bir Türkiye için doğduğum topraklarda sorumluluk almaya hazırım” ifadelerine yer verdi. 
Hacı Ömer Güler Kimdir: Hacı Ömer Güler, 1973 yılında Konya’da doğdu. Çiftçi, Yönetici, İş insanı; Konya Gazi Lisesindeki eğitimini tamamladıktan sonra, Tohumculuk üzerine kurduğu, yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren bir aile şirketi olan Ankomer Tohumculuğun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğünü yapmaktadır. Ayrıca kendisine ait arazilerde tarım ve hayvancılıkla uğraşmaya da devam etmektedir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.