yandex

İlker Başbuğ adaylık iddialarına noktayı koydu! Twitterʹdan açıkladı...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2568+ kez okundu.
 

İlker Başbuğ adaylık iddialarına noktayı koydu! Twitterʹdan açıkladı...

24 Haziran'da yapılacak erken seçimlerde partilerin aday listeleri de son halini alıyor. Dikkat çeken isimlerin adaylığı da kulislerde konuşuluyor. Genelkurmay eski Başkanı Org. İlker Başbuğ da adı milletvekili adaylığı için geçenlerden... Dün basına yansıyan adaylık konusuyla ilgili Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, açıklama yaptı. İYİ Parti'den vekil adayı olacağı iddiası kulislere düşen Başbuğ, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in hazırladığı sürpriz listedeydi. Kişisel Twitter hesabından tek cümlelik bir açıklama yapan Başbuğ, “Milletvekili adayı olacağıma ilişkin olarak medyada yer alan haberler doğru değildir” dedi.   Kaynak:milligazete.com

24 Haziran'da yapılacak erken seçimlerde partilerin aday listeleri de son halini alıyor. Dikkat çeken isimlerin adaylığı da kulislerde konuşuluyor. Genelkurmay eski Başkanı Org. İlker Başbuğ da adı milletvekili adaylığı için geçenlerden...

Dün basına yansıyan adaylık konusuyla ilgili Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, açıklama yaptı. İYİ Parti'den vekil adayı olacağı iddiası kulislere düşen Başbuğ, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in hazırladığı sürpriz listedeydi.

Kişisel Twitter hesabından tek cümlelik bir açıklama yapan Başbuğ, “Milletvekili adayı olacağıma ilişkin olarak medyada yer alan haberler doğru değildir” dedi.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.