yandex

Vedat Muriç'i maç öncesi yıkan haber

SPOR 26.01.2020 - 16:56, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3711+ kez okundu.
 

Vedat Muriç'i maç öncesi yıkan haber

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Vedat Muriç, Medipol Başakşehir'e attığı golü depremde vefat eden Miraç Dişli'ye armağan ettiğini belirtti.

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcü oyuncusu Vedat Muriç, Medipol Başakşehir maçı sonrası Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8'lik depremle ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. "BİR ÇOCUĞUN BÖYLE HAYATINI KAYBETMESİ İNSANI MAHVEDİYOR" Golcü oyuncu, "Elazığ'da Malatya'da yaralılara acil şifalar. Vefat edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum. Golümü, galibiyeti depremde vefat eden Miraç Dişli'ye armağan ediyorum. Beni Malatya maçına bekliyordu, mesaj atmıştı. Bugün maça giderken komşusu mesaj attı, kardeşimiz depremde hayatını kaybetmiş. Bu çok acı bir olay. Biz büyük bir ülkeyiz, toparlayacağız. Bir çocuğun böyle hayatını kaybetmesi insanı mahvediyor. Ölümün yaşı olmaz, her ölüm üzücüdür ama böylesi çok zor. Allah, insanın düşmanının başına vermesin. Çocuk sahibi olduktan sonra böyle bir olay sizi daha da derinden etkiliyor. Maça giderken bunu öğrendim ve gerçekten çok kötü oldum" dedi. MİRAÇ HASTANEDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ Elazığ'da dün yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem sonrası 12 yaşındaki Miraç Dişli 12 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarılmış, ancak hastanede hayatını kaybetmişti.
Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Vedat Muriç, Medipol Başakşehir'e attığı golü depremde vefat eden Miraç Dişli'ye armağan ettiğini belirtti.

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcü oyuncusu Vedat Muriç, Medipol Başakşehir maçı sonrası Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8'lik depremle ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

"BİR ÇOCUĞUN BÖYLE HAYATINI KAYBETMESİ İNSANI MAHVEDİYOR"
Golcü oyuncu, "Elazığ'da Malatya'da yaralılara acil şifalar. Vefat edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum. Golümü, galibiyeti depremde vefat eden Miraç Dişli'ye armağan ediyorum. Beni Malatya maçına bekliyordu, mesaj atmıştı. Bugün maça giderken komşusu mesaj attı, kardeşimiz depremde hayatını kaybetmiş. Bu çok acı bir olay. Biz büyük bir ülkeyiz, toparlayacağız. Bir çocuğun böyle hayatını kaybetmesi insanı mahvediyor. Ölümün yaşı olmaz, her ölüm üzücüdür ama böylesi çok zor. Allah, insanın düşmanının başına vermesin. Çocuk sahibi olduktan sonra böyle bir olay sizi daha da derinden etkiliyor. Maça giderken bunu öğrendim ve gerçekten çok kötü oldum" dedi.

MİRAÇ HASTANEDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Elazığ'da dün yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem sonrası 12 yaşındaki Miraç Dişli 12 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarılmış, ancak hastanede hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.