yandex

Çiftler "02.02.2022"de nikah kıydırdı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 02.02.2022 - 17:43, Güncelleme: 02.02.2022 - 17:02 2021+ kez okundu.
 

Çiftler "02.02.2022"de nikah kıydırdı

Çiftler "02.02.2022"de nikah kıydırdı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 02.02.2022 tarihini seçen çiftlerin nikahını kıydı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Palancıoğlu, 02.02.2022 tarihinin özel bir gün olduğunu belirtti.Çiftlerin mutlu günlerinde sürpriz yaparak nikahlarını kıydıklarını aktaran Palancıoğlu, "Çiftlerimizin nikahını kıymanın mutluluğunu yaşarken, ayrıca iki gelinimizin doğum günü münasebetiyle kendilerine güzel bir sürpriz yaptık. Gençlerimiz özel gün olması ve kolay hafızada kalması için bugünü seçmişler. Mücahit Erdoğan ve Duygu Kayaaltı, Melek Altuntaş ve Ahmet Pişkin ile Hatice Karataş- Muhammed Bilal Mızrak'ın nikah akitlerini gerçekleştirerek mutluluklarını paylaştık. Ailelerimizi de tebrik ediyor, evlatlarımıza ömür boyu huzur ve mutluluk diliyorum." ifadelerini kullandı.Nikahları kıyılan çiftler de mutlu olduklarını kaydetti.
Çiftler "02.02.2022"de nikah kıydırdı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 02.02.2022 tarihini seçen çiftlerin nikahını kıydı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Palancıoğlu, 02.02.2022 tarihinin özel bir gün olduğunu belirtti.

Çiftlerin mutlu günlerinde sürpriz yaparak nikahlarını kıydıklarını aktaran Palancıoğlu, "Çiftlerimizin nikahını kıymanın mutluluğunu yaşarken, ayrıca iki gelinimizin doğum günü münasebetiyle kendilerine güzel bir sürpriz yaptık. Gençlerimiz özel gün olması ve kolay hafızada kalması için bugünü seçmişler. Mücahit Erdoğan ve Duygu Kayaaltı, Melek Altuntaş ve Ahmet Pişkin ile Hatice Karataş- Muhammed Bilal Mızrak'ın nikah akitlerini gerçekleştirerek mutluluklarını paylaştık. Ailelerimizi de tebrik ediyor, evlatlarımıza ömür boyu huzur ve mutluluk diliyorum." ifadelerini kullandı.

Nikahları kıyılan çiftler de mutlu olduklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.