yandex

Duginʹden çarpıcı değerlendirme: 3. Dünya Savaşıʹnın eşiğindeyiz

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3343+ kez okundu.
 

Duginʹden çarpıcı değerlendirme: 3. Dünya Savaşıʹnın eşiğindeyiz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in danışmanı Alexander Dugin, son derece çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Tasnim'de yer alan habere göre Dugin, yapmış olduğu açıklamada ABD ve İngiltere'nin yeni bir dünya savaşı çıkarma kararı aldığını söyledi. Suriye yönetiminin Doğu Guta'ya kimyasal bir saldırıda bulunmadığını da ifade eden Dugin, "Söz konusu iddialar Suriye'nin elde ettiği başarılara bir tepki" dedi. 3. Dünya Savaşı'nın eşiğinde olunduğunu kaydeden Dugin, "Batı ülkeleri halihazırda Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde bir araya gelmek için hazırlanıyor. İnsanlık tarihi 3. Dünya Savaşı'na bu kadar yaklaşmamıştı. Öyle ki bu savaş çok yakın" ifadelerini kullandı.   Kaynak:milligazete.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in danışmanı Alexander Dugin, son derece çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Tasnim'de yer alan habere göre Dugin, yapmış olduğu açıklamada ABD ve İngiltere'nin yeni bir dünya savaşı çıkarma kararı aldığını söyledi.

Suriye yönetiminin Doğu Guta'ya kimyasal bir saldırıda bulunmadığını da ifade eden Dugin, "Söz konusu iddialar Suriye'nin elde ettiği başarılara bir tepki" dedi.

3. Dünya Savaşı'nın eşiğinde olunduğunu kaydeden Dugin, "Batı ülkeleri halihazırda Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde bir araya gelmek için hazırlanıyor. İnsanlık tarihi 3. Dünya Savaşı'na bu kadar yaklaşmamıştı. Öyle ki bu savaş çok yakın" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.