yandex

Korna sesini duymayan işitme engelli kadını dövdüler

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3848+ kez okundu.
 

Korna sesini duymayan işitme engelli kadını dövdüler

Kendisini ziyarete gelen arkadaşını uğurlamak için sokağa çıkan işitme engelli Yüksel Güzel, dönüşte Çarşamba Pazarı’na uğradı. Güzel, alışveriş yaptıktan sonra pazardan ayrıldı. Çıkışta, hareket halindeki kamyonetin sürücüsü korna çalarak Yüksel Güzel’i yolun kenarına çekilmesi için uyardı.  Kornayı duyamayan işitme engelli Güzel, kamyonetin geldiğini geç fark etti. Bu sırada aracı durdurup inen sürücü, Yüksel Güzel’e küfredip saldırarak sol kolunu kırdı ve olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Güzel, tedavisinin ardından polise giderek saldırgandan şikayetçi oldu. ‘CANİCE DAVRANDILAR’ Yüksel Güzel, olay yerine gelen ambulansla hastaneye gittiğini ve polise şikayette bulunduğunu anlattı. Güzel, “Çok kötü durumdayım. Bu kişileri tanımıyorum, nasıl böyle canice davranabiliyor anlamıyorum. Bunlar şehir eşkıyası, bu hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar. Ağıza alınmayacak küfürler etti. Yanındaki kişi de “Sür arabayı üstüne” diye bağırıyordu dedi.   Kaynak:milligazete.com

Kendisini ziyarete gelen arkadaşını uğurlamak için sokağa çıkan işitme engelli Yüksel Güzel, dönüşte Çarşamba Pazarı’na uğradı. Güzel, alışveriş yaptıktan sonra pazardan ayrıldı. Çıkışta, hareket halindeki kamyonetin sürücüsü korna çalarak Yüksel Güzel’i yolun kenarına çekilmesi için uyardı. 

Kornayı duyamayan işitme engelli Güzel, kamyonetin geldiğini geç fark etti. Bu sırada aracı durdurup inen sürücü, Yüksel Güzel’e küfredip saldırarak sol kolunu kırdı ve olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Güzel, tedavisinin ardından polise giderek saldırgandan şikayetçi oldu.

‘CANİCE DAVRANDILAR’

Yüksel Güzel, olay yerine gelen ambulansla hastaneye gittiğini ve polise şikayette bulunduğunu anlattı. Güzel, “Çok kötü durumdayım. Bu kişileri tanımıyorum, nasıl böyle canice davranabiliyor anlamıyorum. Bunlar şehir eşkıyası, bu hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar. Ağıza alınmayacak küfürler etti. Yanındaki kişi de “Sür arabayı üstüne” diye bağırıyordu dedi.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.