yandex

Mardinʹde 3 PKKʹlı terörist ile 250 kilo bomba yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 1699+ kez okundu.
 

Mardinʹde 3 PKKʹlı terörist ile 250 kilo bomba yakalandı

Mardin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir araçla seyahat halindeki PKK'lı 3 terörist yakalandı. Teröristlerin bulunduğu araçta yapılan aramada 250 kilo bomba ele geçirildi. Patlayıcıların 32 ayrı saldırıda kullanılmak üzere düzenekleriyle birlikte hazırlandığı belirlendi. 3 PKK'lı teröristin bombaları, olası saldırıların gerçekleştirileceği noktalara taşıdığı ifade edildi. Teröristlerle işbirliği içinde olduğu öne sürülen 2 kişi de yakalanarak gözaltına alındı. Mardin Valiliği'nin konu ile ilgili detaylı açıklama yapacağı belirtildi. GAZİANTEP'TE CANLI BOMBA YAKALANDI Gaziantep'te de jandarma ekipleri bir ihbar üzerine harekete geçti. Suriye'nin Tel Abyad bölgesindeki YPG kamplarında canlı bomba eğitimi alan bir teröristin yasa dışı yollarla kente geleceği belirtiliyordu. Şüpheli, saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalandı.   Kaynak:milligazete.com

Mardin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir araçla seyahat halindeki PKK'lı 3 terörist yakalandı. Teröristlerin bulunduğu araçta yapılan aramada 250 kilo bomba ele geçirildi. Patlayıcıların 32 ayrı saldırıda kullanılmak üzere düzenekleriyle birlikte hazırlandığı belirlendi. 3 PKK'lı teröristin bombaları, olası saldırıların gerçekleştirileceği noktalara taşıdığı ifade edildi. Teröristlerle işbirliği içinde olduğu öne sürülen 2 kişi de yakalanarak gözaltına alındı.

Mardin Valiliği'nin konu ile ilgili detaylı açıklama yapacağı belirtildi.

GAZİANTEP'TE CANLI BOMBA YAKALANDI

Gaziantep'te de jandarma ekipleri bir ihbar üzerine harekete geçti. Suriye'nin Tel Abyad bölgesindeki YPG kamplarında canlı bomba eğitimi alan bir teröristin yasa dışı yollarla kente geleceği belirtiliyordu. Şüpheli, saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalandı.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.