yandex

Alan Carvalho İstanbulʹa geliyor

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 1291+ kez okundu.
 

Alan Carvalho İstanbulʹa geliyor

Sezon başında Bafetimbi Gomis’i satıp yerini dolduramayan Galatasaray yönetimi, teknik heyetin ve taraftarın santrfor hasretine son veriyor... Teknik direktör Fatih Terim’in uzun süredir takip ettiği ve listenin ilk sırasına yazdığı Alan Carvalho ile her konuda anlaşıldı. Çin Kulübü Guangzhou Evergrande ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki golcüye bonservis ücreti de ödenmeyecek. 3.5 MİLYON EURO KAZANACAK Türkiye gazetesinin haberine göre; Alan ile senelik 3,5 milyon avroluk ücret öneren Galatasaraylı yetkililerin teklifi kabul gördü ve karşılıklı el sıkışıldı. Sarı-kırmızılı yöneticiler, “Alan’ı bitirdik, kampa yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Alan'ın sözleşmesine konulacak maddelerin kararlaştırılmasının ardından İstanbul'a geleceği öğrenildi. Alan Carvalho’nun Galatasaray forması giymesi sadece resmî imzaya kalırken, golcü futbolcu İstanbul’daki havayı, stadı, taraftarları çok merak ediyor. Alan, sarı-kırmızılı takımda oynayan vatandaşı Mariano’dan da Galatasaray dersleri almaya başladı. Ayrıca Taffarel’in takımdaki varlığı, Mariano dışında Fernando’nun da olması sambacı için artı olarak görülüyor. kaynak: KRALspor

Sezon başında Bafetimbi Gomis’i satıp yerini dolduramayan Galatasaray yönetimi, teknik heyetin ve taraftarın santrfor hasretine son veriyor...

Teknik direktör Fatih Terim’in uzun süredir takip ettiği ve listenin ilk sırasına yazdığı Alan Carvalho ile her konuda anlaşıldı. Çin Kulübü Guangzhou Evergrande ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki golcüye bonservis ücreti de ödenmeyecek.

3.5 MİLYON EURO KAZANACAK

Türkiye gazetesinin haberine göre; Alan ile senelik 3,5 milyon avroluk ücret öneren Galatasaraylı yetkililerin teklifi kabul gördü ve karşılıklı el sıkışıldı. Sarı-kırmızılı yöneticiler, “Alan’ı bitirdik, kampa yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Alan'ın sözleşmesine konulacak maddelerin kararlaştırılmasının ardından İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Alan Carvalho’nun Galatasaray forması giymesi sadece resmî imzaya kalırken, golcü futbolcu İstanbul’daki havayı, stadı, taraftarları çok merak ediyor.

Alan, sarı-kırmızılı takımda oynayan vatandaşı Mariano’dan da Galatasaray dersleri almaya başladı. Ayrıca Taffarel’in takımdaki varlığı, Mariano dışında Fernando’nun da olması sambacı için artı olarak görülüyor.

kaynak: KRALspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.