yandex

İSTKA'ya 2021 için 458 milyon lira kaynak

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 25.12.2020 - 11:42, Güncelleme: 25.12.2020 - 11:42 1628+ kez okundu.
 

İSTKA'ya 2021 için 458 milyon lira kaynak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Kalkınma Ajansı’na 2021 yılı Destek Programı kapsamında toplamda 458 milyon lira kaynak tahsis edeceklerini açıkladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenen İstanbul Kalkınma Ajansı Destek Programları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Bakan Varank, "İSTKA'nın 2021'deki 4 mali destek programı kapsamında, her bir projeye asgari 500 bin lira ila 2 milyon lira arasında hibe vereceğiz" açıklamasını yaptı. "İSTKA, 842 projeye 1,2 milyar liralık destek sağladı" Varank, "İstanbul Kalkınma Ajansı da İstanbul'un sahip olduğu imkânları ortak akıl ve işbirliğiyle kalkınma odaklı kullanmak için 2009 yılında faaliyete geçti. Kuruluşundan bugüne kadar şehirdeki 842 projeye 1,2 milyar liralık destek sağladı. Bugüne kadar Ajansımızın desteğiyle hayata geçen birçok yenilikçi ve örnek proje Türkiye genelinde de uygulama alanı buldu" şeklinde konuştu. İstanbul Kalkınma Ajansının 2021 yılı destek programlarını açıklayan Bakan Varank, "Hedeflerimize giden yolda İstanbul için 4 Mali Destek Programı, 1 Fizibilite Desteği ve 1 Bölgesel Girişim Fonu çağrısı olmak üzere 6 program hazırladık. Toplamda 458 milyon lira tutarında bir kaynağı İstanbul'umuza tahsis ediyoruz" dedi.    
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Kalkınma Ajansı’na 2021 yılı Destek Programı kapsamında toplamda 458 milyon lira kaynak tahsis edeceklerini açıkladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde düzenlenen İstanbul Kalkınma Ajansı Destek Programları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Bakan Varank, "İSTKA'nın 2021'deki 4 mali destek programı kapsamında, her bir projeye asgari 500 bin lira ila 2 milyon lira arasında hibe vereceğiz" açıklamasını yaptı.

"İSTKA, 842 projeye 1,2 milyar liralık destek sağladı"

Varank, "İstanbul Kalkınma Ajansı da İstanbul'un sahip olduğu imkânları ortak akıl ve işbirliğiyle kalkınma odaklı kullanmak için 2009 yılında faaliyete geçti. Kuruluşundan bugüne kadar şehirdeki 842 projeye 1,2 milyar liralık destek sağladı. Bugüne kadar Ajansımızın desteğiyle hayata geçen birçok yenilikçi ve örnek proje Türkiye genelinde de uygulama alanı buldu" şeklinde konuştu.

İstanbul Kalkınma Ajansının 2021 yılı destek programlarını açıklayan Bakan Varank, "Hedeflerimize giden yolda İstanbul için 4 Mali Destek Programı, 1 Fizibilite Desteği ve 1 Bölgesel Girişim Fonu çağrısı olmak üzere 6 program hazırladık. Toplamda 458 milyon lira tutarında bir kaynağı İstanbul'umuza tahsis ediyoruz" dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.