yandex

Kapalı Spor Salonu tamamlandı

SPOR (BBH) - Haber Merkezi | 28.01.2023 - 15:04, Güncelleme: 28.01.2023 - 15:04 3071+ kez okundu.
 

Kapalı Spor Salonu tamamlandı

Karatay’da spor tesislerinin sayısını artırmak ve gençlerin daha iyi koşullarda spor yapabilmesini sağlamak amacıyla yatırımlara hız veren Karatay Belediyesi, ilçeye önemli spor tesisi daha kazandırdı.

Bu kapsamda geçtiğimiz yıl Ağustos ayında temeli atılan Karatay Kapalı Spor Salonu’nun yapımı tamamlandı ve söz konusu tesis, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Toplam 8 bin 680 metrekare arsa içerisinde 1161 metrekarelik inşaat alanına sahip spor salonunda 15’e 28 ebatlarına sahip oyun sahası, fuaye alanı, seyirci tribünü, soyunma odaları ve idari bölümler bulunuyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’da, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte, Karatay Spor Salonu’nda incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Karatay’ın dört bir yanını çok amaçlı yeni spor tesisleriyle donattıklarını aktaran Başkan Hasan Kılca, spor alt yapısı ve tesisleşmesine verdikleri desteklerle gençlerin en iyi şekilde yetişmesine katkı sağladıklarını söyledi. 
Karatay’da spor tesislerinin sayısını artırmak ve gençlerin daha iyi koşullarda spor yapabilmesini sağlamak amacıyla yatırımlara hız veren Karatay Belediyesi, ilçeye önemli spor tesisi daha kazandırdı.
Bu kapsamda geçtiğimiz yıl Ağustos ayında temeli atılan Karatay Kapalı Spor Salonu’nun yapımı tamamlandı ve söz konusu tesis, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Toplam 8 bin 680 metrekare arsa içerisinde 1161 metrekarelik inşaat alanına sahip spor salonunda 15’e 28 ebatlarına sahip oyun sahası, fuaye alanı, seyirci tribünü, soyunma odaları ve idari bölümler bulunuyor.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’da, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte, Karatay Spor Salonu’nda incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Karatay’ın dört bir yanını çok amaçlı yeni spor tesisleriyle donattıklarını aktaran Başkan Hasan Kılca, spor alt yapısı ve tesisleşmesine verdikleri desteklerle gençlerin en iyi şekilde yetişmesine katkı sağladıklarını söyledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.