yandex

Karaduman’dan etliekmek çıkışı

GÜNDEM (BBH) - Haber Merkezi | 06.03.2024 - 14:38, Güncelleme: 06.03.2024 - 15:10 1107+ kez okundu.
 

Karaduman’dan etliekmek çıkışı

Yunanistan, Konya etliekmeğini sahiplenmeye kalktı.

Yunanistan, baklavanın ardından bukez de etli ekmeğin kendilerine özgü olduğunu iddia etti. Bunun üzerine Sivaslı pide ustaları, "Yunanların kuyruk acıları hiç sönmeyecek. Etli ekmek Türkiye'nin, Türkiye'de de Sivas'ın" dedi. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Yunanistan'a sert çıktı. Karaduman'ın o paylaşımı şöyle ''Havalar ısındı diye yine denize girmek istiyorsanız Konya olarak yardımcı olabiliriz.'' Karaduman'ın bu paylaşımı büyük beğeni aldı.
Yunanistan, Konya etliekmeğini sahiplenmeye kalktı.

Yunanistan, baklavanın ardından bukez de etli ekmeğin kendilerine özgü olduğunu iddia etti. Bunun üzerine Sivaslı pide ustaları, "Yunanların kuyruk acıları hiç sönmeyecek. Etli ekmek Türkiye'nin, Türkiye'de de Sivas'ın"
dedi. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Yunanistan'a sert çıktı. Karaduman'ın o paylaşımı şöyle ''Havalar ısındı diye yine denize girmek istiyorsanız Konya olarak yardımcı olabiliriz.'' Karaduman'ın bu paylaşımı büyük beğeni aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.