yandex

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca mahalle sakinleriyle iftarda bir araya geldi

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 19.04.2022 - 12:56, Güncelleme: 19.04.2022 - 12:26 2288+ kez okundu.
 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca mahalle sakinleriyle iftarda bir araya geldi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca mahalle sakinleriyle iftarda bir araya geldi

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi tarafından, Ağsaklı Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına çok sayıda kişi katıldı.Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, vatandaşın birlik ve beraberliği, huzuru, mutluluğu ve rahatı için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.Mahallelerden gelen talep ve ihtiyaçlara göre hareket ettiklerini aktaran Kılca, şunları kaydetti:"Ağsaklı Mahallesi'nde çok yakın bir zamanda sosyal tesisimizin inşaatına başlayacağız, inşallah yıl içinde de tamamlayacağız. Bunun yanı sıra altyapı, yol, asfalt ve parke çalışmalarımız da devam ediyor. Bu kapsamda da Toscu yaylasına kadar olan yolumuzu bu yıl tamamlıyoruz. Dolayısıyla Karatay'ımızın 80 mahallesinin ihtiyacı neyse muhtarlarımız, vatandaşlarımız ve ilçe teşkilatımızla birlikte yerinde tespit ederek bu ihtiyaçları yerine getirmeye gayret ediyoruz."Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ve Karatay Belediyesi meclis üyeleri, iftar programının ardından Karakaya Mahallesi'ni de ziyaret etti.Karakaya Camisi'nde kılınan teravih namazının ardından Kılca ile Genç, Karakaya Mahalle Konağı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca mahalle sakinleriyle iftarda bir araya geldi

KONYA (AA) - Karatay Belediyesi tarafından, Ağsaklı Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına çok sayıda kişi katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, vatandaşın birlik ve beraberliği, huzuru, mutluluğu ve rahatı için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Mahallelerden gelen talep ve ihtiyaçlara göre hareket ettiklerini aktaran Kılca, şunları kaydetti:

"Ağsaklı Mahallesi'nde çok yakın bir zamanda sosyal tesisimizin inşaatına başlayacağız, inşallah yıl içinde de tamamlayacağız. Bunun yanı sıra altyapı, yol, asfalt ve parke çalışmalarımız da devam ediyor. Bu kapsamda da Toscu yaylasına kadar olan yolumuzu bu yıl tamamlıyoruz. Dolayısıyla Karatay'ımızın 80 mahallesinin ihtiyacı neyse muhtarlarımız, vatandaşlarımız ve ilçe teşkilatımızla birlikte yerinde tespit ederek bu ihtiyaçları yerine getirmeye gayret ediyoruz."

Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ve Karatay Belediyesi meclis üyeleri, iftar programının ardından Karakaya Mahallesi'ni de ziyaret etti.

Karakaya Camisi'nde kılınan teravih namazının ardından Kılca ile Genç, Karakaya Mahalle Konağı'nda vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.