yandex

Karatay Konukevi’nde İncelemelerde Bulundular

DÜNYA 06.04.2023 - 03:40, Güncelleme: 06.04.2023 - 03:40 1201+ kez okundu.
 

Karatay Konukevi’nde İncelemelerde Bulundular

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte, Karatay Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karatay Konukevi’nde inceleme yaptı.

Deprem bölgesinde yaraların sarılması amacıyla Konya’nın ilk günden itibaren seferberlik ilan ettiğini ve bu kapsamda önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Vali Özkan; “Konya’mız, depremin ilk anından itibaren çok iyi organize oldu ve bölge için hızlı bir şekilde harekete geçti. Belediyelerimiz, Hatay’da ve şehrimizde insanımızın yaşam kalitesini artırmak için çabalıyor. Karatay Belediyemizin bu projesi, mükemmel bir altyapıya sahip ve vatandaşımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde yapılmış. Karatay Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da prefabrik evlerin yapımında artık sona gelindiğini belirterek projenin kısa bir süre içerisinde kullanıma sunulacağını söyledi. Başkan Hasan Kılca “Şehrimizde misafir ettiğimiz depremzede vatandaşımız için hayata geçirdiğimiz projemizde artık sona geldik. Karatay Konukevi’ni Sayın Valimizle inceledik. Projemizi tamamladığımızda Valiliğimiz ve AFAD koordinasyonunda belirlenecek vatandaşlarımızı dairelere yerleştirmeye başlayacağız” dedi.
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte, Karatay Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karatay Konukevi’nde inceleme yaptı.

Deprem bölgesinde yaraların sarılması amacıyla Konya’nın ilk günden itibaren seferberlik ilan ettiğini ve bu kapsamda önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Vali Özkan; “Konya’mız, depremin ilk anından itibaren çok iyi organize oldu ve bölge için hızlı bir şekilde harekete geçti. Belediyelerimiz, Hatay’da ve şehrimizde insanımızın yaşam kalitesini artırmak için çabalıyor. Karatay Belediyemizin bu projesi, mükemmel bir altyapıya sahip ve vatandaşımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde yapılmış. Karatay Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da prefabrik evlerin yapımında artık sona gelindiğini belirterek projenin kısa bir süre içerisinde kullanıma sunulacağını söyledi. Başkan Hasan Kılca “Şehrimizde misafir ettiğimiz depremzede vatandaşımız için hayata geçirdiğimiz projemizde artık sona geldik. Karatay Konukevi’ni Sayın Valimizle inceledik. Projemizi tamamladığımızda Valiliğimiz ve AFAD koordinasyonunda belirlenecek vatandaşlarımızı dairelere yerleştirmeye başlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.