yandex

Karatay’ın her köşesinde çalışma var

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 24.03.2023 - 13:55, Güncelleme: 24.03.2023 - 13:55 1127+ kez okundu.
 

Karatay’ın her köşesinde çalışma var

Karatay Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini yükseltmek ve vatandaşın mutluluğuna katkı sunmak

Karatay Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini yükseltmek ve vatandaşın mutluluğuna katkı sunmak amacıyla Karatay’ın her köşesinde çalışma yürütüyor. İlçedeki cadde ve sokakların daha modern bir görünüme kavuşabilmesi amacıyla asfalt kaplama, parke yol ile çevre düzenleme çalışmalarına hız veren Karatay Belediyesi, aynı anda merkeze uzak 9 mahallede parke yol çalışması yürütüyor.  Katrancı, Köseali, Akören kışla, Sakyatan ve Şatır mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bu yıl için 750 bin metrekarelik kilitli parke yol hedefi koyduk. 20 mahallemizi içeren söz konusu çalışmalarımız kapsamında şu anda 9 ayrı mahallemizde 9 ekibimiz çalışıyor. Amacımız Karatay’ımızın güzelleşmesine ve estetik bir görünüme kavuşmasını sağlamaktır” dedi.
Karatay Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini yükseltmek ve vatandaşın mutluluğuna katkı sunmak
Karatay Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini yükseltmek ve vatandaşın mutluluğuna katkı sunmak amacıyla Karatay’ın her köşesinde çalışma yürütüyor. İlçedeki cadde ve sokakların daha modern bir görünüme kavuşabilmesi amacıyla asfalt kaplama, parke yol ile çevre düzenleme çalışmalarına hız veren Karatay Belediyesi, aynı anda merkeze uzak 9 mahallede parke yol çalışması yürütüyor. 
Katrancı, Köseali, Akören kışla, Sakyatan ve Şatır mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bu yıl için 750 bin metrekarelik kilitli parke yol hedefi koyduk. 20 mahallemizi içeren söz konusu çalışmalarımız kapsamında şu anda 9 ayrı mahallemizde 9 ekibimiz çalışıyor. Amacımız Karatay’ımızın güzelleşmesine ve estetik bir görünüme kavuşmasını sağlamaktır” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.