yandex

Kayseri'de hırsızlık yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 03.11.2021 - 01:49, Güncelleme: 02.11.2021 - 22:17 1026+ kez okundu.
 

Kayseri'de hırsızlık yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı

Kayseri'de hırsızlık yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de ev eşyası ve kablo hırsızlığı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı.Kocasinan ilçesindeki bir ikametten eşya ve depodan kablo çalındığı yönündeki ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, G.K. ile Ş.K'yı suçüstü yakaladı.Gözaltına alınan şüphelilerin kullandıkları araçta yapılan incelemede, 4 bin lira değerinde ev eşyası ve Türk Telekom Müdürlüğüne ait olduğu belirlenen kablolar ele geçirildi.
Kayseri'de hırsızlık yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de ev eşyası ve kablo hırsızlığı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı.

Kocasinan ilçesindeki bir ikametten eşya ve depodan kablo çalındığı yönündeki ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, G.K. ile Ş.K'yı suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin kullandıkları araçta yapılan incelemede, 4 bin lira değerinde ev eşyası ve Türk Telekom Müdürlüğüne ait olduğu belirlenen kablolar ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.