yandex

Kayserili öğrencilerden farkındalık projesi

ÇOCUK 18.01.2024 - 08:15, Güncelleme: 18.01.2024 - 08:15 710+ kez okundu.
 

Kayserili öğrencilerden farkındalık projesi

Mustafa Öner İlkokulu 2. sınıf öğrencileri birinci dönemin son haftasında oldukça takdir toplayan bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiler.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Aile eğitimi, bağımlılık, kitap okuma, geri dönüşüm, tasarruf ve şehitlere saygı gibi konularda hazırlamış oldukları farkındalık afişlerini Cırgalan Mahallesi'nde yer alan dükkânların camlarına astı. Muhtarlığın ve mahalle esnafının da takdirle karşıladığı bu çalışma mahalle halkı tarafından büyük destek gördü. İkinci sınıf öğretmeni Funda Menekşe, "Toplumun genelini ilgilendiren konularda küçük yaşta farkındalık kazandırmak çok önemlidir. Okullar çevreden ve toplumdan bağımsız düşünülemez. Okul, toplum ile iç içe ve iş birliği halinde bulunmalıdır." dedi. İkinci ve dördüncü sınıf öğrencileri daha sonra sokak hayvanları için çevreye mama bıraktılar ve okullarında besledikleri kedilere yuva yaptılar.

Mustafa Öner İlkokulu 2. sınıf öğrencileri birinci dönemin son haftasında oldukça takdir toplayan bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiler.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Aile eğitimi, bağımlılık, kitap okuma, geri dönüşüm, tasarruf ve şehitlere saygı gibi konularda hazırlamış oldukları farkındalık afişlerini Cırgalan Mahallesi'nde yer alan dükkânların camlarına astı.

Muhtarlığın ve mahalle esnafının da takdirle karşıladığı bu çalışma mahalle halkı tarafından büyük destek gördü. İkinci sınıf öğretmeni Funda Menekşe, "Toplumun genelini ilgilendiren konularda küçük yaşta farkındalık kazandırmak çok önemlidir. Okullar çevreden ve toplumdan bağımsız düşünülemez. Okul, toplum ile iç içe ve iş birliği halinde bulunmalıdır." dedi. İkinci ve dördüncü sınıf öğrencileri daha sonra sokak hayvanları için çevreye mama bıraktılar ve okullarında besledikleri kedilere yuva yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.