yandex

Keşan'da arkadaşını beyzbol sopasıyla darp etti!

DİĞER 23.01.2024 - 16:39, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:39 744+ kez okundu.
 

Keşan'da arkadaşını beyzbol sopasıyla darp etti!

Edirne'nin Keşan ilçesinde arkadaşı tarafından beyzbol sopası ile darp edildiği iddia edilen kasten yaralama olayında 1 kişi gözaltına alındı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgiye göre, Keşan'da bulunan bir ikamette, E.A. isimli şahıs, arkadaşı ile vakit geçirdiği sırada A.K. isimli şahıs tarafından beyzbol sopası ile darp edildiği iddia edildi. E.A.'nın şikayeti üzerine polis ekipleri, olay yerine sevk edilirken, yapılan incelemelerde ve E.A.'nın ifadesine göre, A.K. ile geçmişe dayalı bir husumetinin bulunduğunu, uzun zamandır kendisiyle bazı özel konulardan dolayı anlaşmazlıklarının bulunduğunu ortaya çıktı. Ekipler olayla ilgili olarak A.K. isimli şahsı gözaltına aldı. Şahıs daha sonra emniyetteki işlemlerinin tamamlanması ardından adli makamlara sevk edildi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde arkadaşı tarafından beyzbol sopası ile darp edildiği iddia edilen kasten yaralama olayında 1 kişi gözaltına alındı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgiye göre, Keşan'da bulunan bir ikamette, E.A. isimli şahıs, arkadaşı ile vakit geçirdiği sırada A.K. isimli şahıs tarafından beyzbol sopası ile darp edildiği iddia edildi.

E.A.'nın şikayeti üzerine polis ekipleri, olay yerine sevk edilirken, yapılan incelemelerde ve E.A.'nın ifadesine göre, A.K. ile geçmişe dayalı bir husumetinin bulunduğunu, uzun zamandır kendisiyle bazı özel konulardan dolayı anlaşmazlıklarının bulunduğunu ortaya çıktı.

Ekipler olayla ilgili olarak A.K. isimli şahsı gözaltına aldı.

Şahıs daha sonra emniyetteki işlemlerinin tamamlanması ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.