yandex

Keşan'da kredi kartından dolandırıcılık!

DİĞER 25.04.2024 - 12:05, Güncelleme: 25.04.2024 - 12:05 518 kez okundu.
 

Keşan'da kredi kartından dolandırıcılık!

Keşan'da bir kişinin kredi kartından bilgisi dışında toplamda 65 bin TL çekildi. Dolandırıcılık olayının faillerinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgiye göre olay Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşandı. A.Ü. isimli vatandaş, kredi kartından bilgisi dışında toplamda 65.000 TL çekildiğini fark ederek polise şikayette bulundu. A.Ü., kartı kimsenin görmediğini ve kullanmadığını beyan etti. Keşan Polis Merkezi Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Dolandırıcılık olayının failleri yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Keşan'da bir kişinin kredi kartından bilgisi dışında toplamda 65 bin TL çekildi. Dolandırıcılık olayının faillerinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgiye göre olay Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşandı.

A.Ü. isimli vatandaş, kredi kartından bilgisi dışında toplamda 65.000 TL çekildiğini fark ederek polise şikayette bulundu.

A.Ü., kartı kimsenin görmediğini ve kullanmadığını beyan etti.

Keşan Polis Merkezi Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Dolandırıcılık olayının failleri yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.