yandex

Keşan'da uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 23.05.2024 - 09:07, Güncelleme: 23.05.2024 - 09:07 707 kez okundu.
 

Keşan'da uyuşturucu operasyonu

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mescit Mahallesi'nde düzenledikleri operasyonda 4 kişiyi gözaltına aldı.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Operasyonda, metruk bir binada uyuşturucu madde içmekte olan 4 şahıs yakalandı. E.D. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 0.50 gram ağırlığında kimyasala bulanmış tütün ele geçirildi. Metruk binada bulunan Z.C., D.B. ve H.D. isimli şahısların yanında ise 12 adet 1.16 gram ağırlığında metanfetamin ve 0.97 gram kimyasala bulanmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili T.C. K 191'den adli tahkikat başlatıldı.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mescit Mahallesi'nde düzenledikleri operasyonda 4 kişiyi gözaltına aldı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Operasyonda, metruk bir binada uyuşturucu madde içmekte olan 4 şahıs yakalandı. E.D. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 0.50 gram ağırlığında kimyasala bulanmış tütün ele geçirildi. Metruk binada bulunan Z.C., D.B. ve H.D. isimli şahısların yanında ise 12 adet 1.16 gram ağırlığında metanfetamin ve 0.97 gram kimyasala bulanmış tütün ele geçirildi.

Olayla ilgili T.C. K 191'den adli tahkikat başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.