yandex

Kilisʹe roket düştü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3779+ kez okundu.
 

Kilisʹe roket düştü

Suriye' nin terör örgütü mevzilerinden ateşlenen bir roket Kilis' te Tekye mahallesindeki 7 katlı bir binanın çatısına düştü. Roketin patlamaması üzerine bölgeye güvenlik güçleri sevkedildi. Ekipler roketin patlama ihtimaline karşı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırırken, bölgeye bomba imha uzmanları çağrıldı..   Kaynak:milligazete.com.tr

Suriye' nin terör örgütü mevzilerinden ateşlenen bir roket Kilis' te Tekye mahallesindeki 7 katlı bir binanın çatısına düştü. Roketin patlamaması üzerine bölgeye güvenlik güçleri sevkedildi. Ekipler roketin patlama ihtimaline karşı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırırken, bölgeye bomba imha uzmanları çağrıldı..

 

Kaynak:milligazete.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.