yandex

Kocaeli İzmit'te kahvenin tarihi anlatıldı

DİĞER 06.12.2021 - 10:19, Güncelleme: 06.12.2021 - 10:19 798+ kez okundu.
 

Kocaeli İzmit'te kahvenin tarihi anlatıldı

İzmit Belediyesi öncülüğünde 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde başlayan Türk Kahvesi Festivali’nin ikinci günü kahve severler, kahvenin tarihini dinledi. KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü nedeniyle 3 gün sürecek Türk Kahvesi Festivali'ni gerçekleştiriyor. Festivalin ikinci gününe damga vuran Çekirdekten Fincana Türk Kahvesi Sergisi olurken, gün içinde kahve tadımları, atölye ve söyleşiler devam etti. Kahve severler bir yandan kahvelerinden yudum alırken bir yandan da Türk kahvesinin tarihini dinledi. 

İzmit Belediyesi öncülüğünde 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde başlayan Türk Kahvesi Festivali’nin ikinci günü kahve severler, kahvenin tarihini dinledi.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü nedeniyle 3 gün sürecek Türk Kahvesi Festivali'ni gerçekleştiriyor. Festivalin ikinci gününe damga vuran Çekirdekten Fincana Türk Kahvesi Sergisi olurken, gün içinde kahve tadımları, atölye ve söyleşiler devam etti. Kahve severler bir yandan kahvelerinden yudum alırken bir yandan da Türk kahvesinin tarihini dinledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.