yandex

Konya Büyükşehir Necmettin Erbakan Caddesi'nde Yoğun Bir Çalışma Sürdürüyor

KONYA 27.01.2024 - 09:31, Güncelleme: 27.01.2024 - 09:31 485+ kez okundu.
 

Konya Büyükşehir Necmettin Erbakan Caddesi'nde Yoğun Bir Çalışma Sürdürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, Fatih Caddesi’nden Antalya Çevre Yolu’na bağlantı sağlayacak 3,5 kilometre uzunluğundaki Necmettin Erbakan Caddesi’nde üçüncü etabın açılmasının ardından kamulaştırma çalışmaları tamamlanan birinci ve ikinci etapta da hummalı şekilde çalışıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, caddede KOSKİ, Fen İşleri, Park Bahçeler, Medaş ve Telekom ekiplerinin yoğun olarak çalışmaya devam ettiğini, caddeyi Mart ayı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Konya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Çevre Yolu ile şehir merkezini birbirine bağlayacak Necmettin Erbakan Caddesi’nin ikinci ve üçüncü etabının yapımını sürdürüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya merkezde trafiği rahatlatmak ve sürücülere daha konforlu seyahat imkanı sunmak adına önemli projeleri hayata geçirmek için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade etti. Şehrin önemli bağlantı yollarından biri olacak 3,5 kilometre uzunluğundaki Necmettin Erbakan Caddesi’nin, Fatih Caddesi’nden başlayarak Gazze ve Çeçenistan caddeleri üzerinden Antalya Çevre Yolu’na bağlantı sağlayacağını anımsatan Başkan Altay, “Caddenin üçüncü etabını geçtiğimiz günlerde hizmete açmıştık. Kamulaştırma işlemleri tamamlanan birinci ve ikinci etapta da hummalı şekilde çalışıyoruz. KOSKİ ekiplerimiz altyapı çalışmalarını sürdürürken; Fen İşleri ekiplerimiz asfalt ön hazırlık, kaldırım ve bisiklet yolu; Park Bahçeler ekiplerimiz refüj ve ağaçlandırma çalışmaları yapıyor. Aydınlatma, internet altyapısı ve diğer altyapılarla ilgili kuruluşlar da çalışmalarını eş zamanlı olarak gerçekleştiriyor. Altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışmasına geçilecek. İnşallah kalan bu iki etabımızı da Mart sonu gibi tamamlayarak caddenin tamamını açmayı hedefliyoruz. Şehrimiz Selçuklu’nun Meram’a bağlandığı önemli bir caddeye daha kavuşmuş olacak. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Fatih Caddesi’nden Antalya Çevre Yolu’na bağlantı sağlayacak 3,5 kilometre uzunluğundaki Necmettin Erbakan Caddesi’nde üçüncü etabın açılmasının ardından kamulaştırma çalışmaları tamamlanan birinci ve ikinci etapta da hummalı şekilde çalışıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, caddede KOSKİ, Fen İşleri, Park Bahçeler, Medaş ve Telekom ekiplerinin yoğun olarak çalışmaya devam ettiğini, caddeyi Mart ayı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Çevre Yolu ile şehir merkezini birbirine bağlayacak Necmettin Erbakan Caddesi’nin ikinci ve üçüncü etabının yapımını sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya merkezde trafiği rahatlatmak ve sürücülere daha konforlu seyahat imkanı sunmak adına önemli projeleri hayata geçirmek için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Şehrin önemli bağlantı yollarından biri olacak 3,5 kilometre uzunluğundaki Necmettin Erbakan Caddesi’nin, Fatih Caddesi’nden başlayarak Gazze ve Çeçenistan caddeleri üzerinden Antalya Çevre Yolu’na bağlantı sağlayacağını anımsatan Başkan Altay, “Caddenin üçüncü etabını geçtiğimiz günlerde hizmete açmıştık. Kamulaştırma işlemleri tamamlanan birinci ve ikinci etapta da hummalı şekilde çalışıyoruz. KOSKİ ekiplerimiz altyapı çalışmalarını sürdürürken; Fen İşleri ekiplerimiz asfalt ön hazırlık, kaldırım ve bisiklet yolu; Park Bahçeler ekiplerimiz refüj ve ağaçlandırma çalışmaları yapıyor. Aydınlatma, internet altyapısı ve diğer altyapılarla ilgili kuruluşlar da çalışmalarını eş zamanlı olarak gerçekleştiriyor. Altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışmasına geçilecek. İnşallah kalan bu iki etabımızı da Mart sonu gibi tamamlayarak caddenin tamamını açmayı hedefliyoruz. Şehrimiz Selçuklu’nun Meram’a bağlandığı önemli bir caddeye daha kavuşmuş olacak. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.