yandex

Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, görevine başladı

KONYA (AA) - Anadolu Ajansı | 13.07.2021 - 23:25, Güncelleme: 13.07.2021 - 13:27 2002+ kez okundu.
 

Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, görevine başladı

Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, görevine başladı

KONYA (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden Konya Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Engin Dinç, görevine başladı.İl Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde düzenlenen karşılama töreninde ilk olarak tören mangasını selamlayan Dinç, ardından müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle selamlaştı.Törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dinç, Yunus Emre'nin diyarından sonra Şems-i Tebrizi ve Mevlana'nın diyarına atanmanın gurur ve mutluluk verici olduğunu ifade ederek, bu atanmanın, Konyalılara ve emniyet teşkilatına hayırlı olması temennisinde bulundu.Dinç, konuşmasının ardından makamına geçti.
Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, görevine başladı

KONYA (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden Konya Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Engin Dinç, görevine başladı.

İl Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde düzenlenen karşılama töreninde ilk olarak tören mangasını selamlayan Dinç, ardından müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle selamlaştı.

Törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dinç, Yunus Emre'nin diyarından sonra Şems-i Tebrizi ve Mevlana'nın diyarına atanmanın gurur ve mutluluk verici olduğunu ifade ederek, bu atanmanın, Konyalılara ve emniyet teşkilatına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dinç, konuşmasının ardından makamına geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.