yandex

Konyalılar Bu Sefer Farklı Oy Verecek!

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 12.03.2024 - 15:55, Güncelleme: 12.03.2024 - 15:55 1112+ kez okundu.
 

Konyalılar Bu Sefer Farklı Oy Verecek!

Saadet Partisi Konya Büyük Şehir Belediye Başkanı Adayı Abdulkadir Karaduman, Konyalıların Beklentilerini Dikkate Alıyor

Saadet Partisi’nin Konya Büyük Şehir Belediye Başkanı adayı Abdulkadir Karaduman, yaptığı basın açıklamasında Konyalıların beklentilerine değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Karaduman, “Konyalı ceketimizi de assak oy veriyor anlayışını bu seçimde değiştireceğiz. Konyalının yüzü gülsede gülmesede, Konyamızın ilçelerine hizmet etseler de etmeseler de, Konyanın ekonomik sorunlarına katkı sağlasak da sağlamasak da, insanımızı içinde bulunduğu sorunlardan kurtarsak da kurtarmasak da, Konyalı ceketimizi de assak oy veriyor. İşte bu seçimde değiştireceğiz ve bunu Allah’ın izniyle gençlerle yapacağız” ifadelerini kullandı.   Karaduman’ın bu sözleri, Konyalıların dikkatini çekecek nitelikte. Saadet Partisi adayı, seçim sürecinde Konya’nın sorunlarına odaklanarak, gençlerle birlikte değişimi gerçekleştireceklerini vurguladı. Konyalıların beklentilerini göz önünde bulundurarak adımlar atacaklarını ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla Konya’nın geleceğini inşa edeceklerini belirtti.   Karaduman’ın vaatleri ve hedefleriyle Konya’da oluşan umut atmosferinin seçim sürecine ivme kazandırdığı gözlemlenmekte. Konya halkı, Abdulkadir Karaduman’ın liderliğindeki Saadet Partisi belediyeciliğinin kent için önemli bir değişim getireceği inancını taşımaktadır.
Saadet Partisi Konya Büyük Şehir Belediye Başkanı Adayı Abdulkadir Karaduman, Konyalıların Beklentilerini Dikkate Alıyor
Saadet Partisi’nin Konya Büyük Şehir Belediye Başkanı adayı Abdulkadir Karaduman, yaptığı basın açıklamasında Konyalıların beklentilerine değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Karaduman, “Konyalı ceketimizi de assak oy veriyor anlayışını bu seçimde değiştireceğiz. Konyalının yüzü gülsede gülmesede, Konyamızın ilçelerine hizmet etseler de etmeseler de, Konyanın ekonomik sorunlarına katkı sağlasak da sağlamasak da, insanımızı içinde bulunduğu sorunlardan kurtarsak da kurtarmasak da, Konyalı ceketimizi de assak oy veriyor. İşte bu seçimde değiştireceğiz ve bunu Allah’ın izniyle gençlerle yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
Karaduman’ın bu sözleri, Konyalıların dikkatini çekecek nitelikte. Saadet Partisi adayı, seçim sürecinde Konya’nın sorunlarına odaklanarak, gençlerle birlikte değişimi gerçekleştireceklerini vurguladı. Konyalıların beklentilerini göz önünde bulundurarak adımlar atacaklarını ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla Konya’nın geleceğini inşa edeceklerini belirtti.
 
Karaduman’ın vaatleri ve hedefleriyle Konya’da oluşan umut atmosferinin seçim sürecine ivme kazandırdığı gözlemlenmekte. Konya halkı, Abdulkadir Karaduman’ın liderliğindeki Saadet Partisi belediyeciliğinin kent için önemli bir değişim getireceği inancını taşımaktadır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.