yandex

Konya’nın en lezzetli mekanı Can Baba Cağ Kebap

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 11.01.2023 - 12:22, Güncelleme: 11.01.2023 - 12:22 1880+ kez okundu.
 

Konya’nın en lezzetli mekanı Can Baba Cağ Kebap

Yıllardır Süregelen Lezzetlerin vazgeçilmez Mekânı Can Baba! Konya’da Kebap denilince aklan ilk gelen yerlerden olan Can Baba Cağ Kebabın hikayesini mekânın sahibi Yüksel Temur’dan dinleyelim…

Can Baba Cağ Kebap 1998 yılında şu andaki adresinde hizmet vermeye başladı. Erzurum’da üç Konya’da bir olmak üzere toplamda Türkiye genelinde dört şubesi bulunan Can Baba Cağ Kebabın hikayesini firmanın yakışıklı ve karizmatik patronu Yüksel Temur’un ağzından dinliyoruz.  ‘Konya’ya Cağ kebabını ilk getiren Can Baba Cağ Kebap olmuştur’ diyen Yüksel Temur, ‘’Cag Kebap artık bizim ismimiz ile Özdeşleşmiş olup Cag Kebap yerine Can Baba Kebap diyen de var’’ diyor.  Kullandıkları etleri kendilerinin güneydoğu Anadolu bölgesinden toplayıp Adana’da kesimhanede kestirdikten sonra Konya’da bulunan et entegre tesislerinde işlediklerini ve sonra da müşterilerine sunduklarını ifade eden Yüksel Temur, ‘’Toplamda 28 çalışanımız var. Konya şubemizde kendi topladığımız ve kendi kestiğiniz kuzuları belli işlemlerden geçirdikten sonra 24 saat dinlenme odasında bekletip sonra müşterilerimize sunuyoruz’’ diye konuştu. ‘Konya’ya bu lezzeti Konyalılara sevdirerek yaklaşık 25-26 yıldır Konya’nın sevdiği bir yemek haline getirdik ve Konyalı müşterilerimize sunduk diyen Yüksel Temur ‘’Artık Kebap dendiği zaman Konya’da akla Can Baba geliyor. En önemli ana maddemiz olan eti yaylalardan köylerde soframıza hiçbir aracı kullanmadan tamamen kendi bünyemizde müşterilerimize sunuyoruz’’ şeklinde konuşu.  Cag Kebabın yanı sıra menülerinde Konya’mızın etlikekmeği, Konya böreği bıçak arası çeşitleri bulunmakta olup döner İskender lahmacunun da bulunduğunu ifade eden Yüksel Temur, 26 yıldır aralıksız olarak Konya hizmet verdiklerini ve bundan sonrada hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. 
Yıllardır Süregelen Lezzetlerin vazgeçilmez Mekânı Can Baba! Konya’da Kebap denilince aklan ilk gelen yerlerden olan Can Baba Cağ Kebabın hikayesini mekânın sahibi Yüksel Temur’dan dinleyelim…
Can Baba Cağ Kebap 1998 yılında şu andaki adresinde hizmet vermeye başladı. Erzurum’da üç Konya’da bir olmak üzere toplamda Türkiye genelinde dört şubesi bulunan Can Baba Cağ Kebabın hikayesini firmanın yakışıklı ve karizmatik patronu Yüksel Temur’un ağzından dinliyoruz. 
‘Konya’ya Cağ kebabını ilk getiren Can Baba Cağ Kebap olmuştur’ diyen Yüksel Temur, ‘’Cag Kebap artık bizim ismimiz ile Özdeşleşmiş olup Cag Kebap yerine Can Baba Kebap diyen de var’’ diyor. 
Kullandıkları etleri kendilerinin güneydoğu Anadolu bölgesinden toplayıp Adana’da kesimhanede kestirdikten sonra Konya’da bulunan et entegre tesislerinde işlediklerini ve sonra da müşterilerine sunduklarını ifade eden Yüksel Temur, ‘’Toplamda 28 çalışanımız var. Konya şubemizde kendi topladığımız ve kendi kestiğiniz kuzuları belli işlemlerden geçirdikten sonra 24 saat dinlenme odasında bekletip sonra müşterilerimize sunuyoruz’’ diye konuştu.
‘Konya’ya bu lezzeti Konyalılara sevdirerek yaklaşık 25-26 yıldır Konya’nın sevdiği bir yemek haline getirdik ve Konyalı müşterilerimize sunduk diyen Yüksel Temur ‘’Artık Kebap dendiği zaman Konya’da akla Can Baba geliyor. En önemli ana maddemiz olan eti yaylalardan köylerde soframıza hiçbir aracı kullanmadan tamamen kendi bünyemizde müşterilerimize sunuyoruz’’ şeklinde konuşu. 
Cag Kebabın yanı sıra menülerinde Konya’mızın etlikekmeği, Konya böreği bıçak arası çeşitleri bulunmakta olup döner İskender lahmacunun da bulunduğunu ifade eden Yüksel Temur, 26 yıldır aralıksız olarak Konya hizmet verdiklerini ve bundan sonrada hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.