yandex

Matbaacılar’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldiler

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 03.05.2023 - 12:35, Güncelleme: 03.05.2023 - 12:35 1306+ kez okundu.
 

Matbaacılar’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldiler

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, Matbaacılar Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için destek istediler.

Karatay’ı daha güzel ve güçlü yarınlara taşımak için çabaladıklarını aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu güçlü yürüyüşün devam edebilmesi için 14 Mayıs Seçimlerinin önemine dikkat çekti.  Başkan Hasan Kılca “Cumhurbaşkanımızın dikkat çektiği gibi 14 Mayıs seçimleri ülkemizin sadece önümüzdeki 5 yılını değil gelecek yarım asrındaki seyrini belirleyecek. Bu noktada bizler 14 Mayıs’ın önemini daha iyi idrak etmeliyiz. Seçimlerden hem ülke genelinde hem de Konya’mızda yine tarihi bir zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Gönlü, yüreği ve sevdası Sayın Cumhurbaşkanımız ile olan kıymetli hemşerilerimizin diğer seçimlerde olduğu gibi bu önemli seçim sürecini de hep birlikte el ele vererek başarıyla sonuçlandıracağız. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hemşerilerimiz yakından görüyor, biliyor ve farkındadır. Böylesine kritik bir süreçte Türkiye’nin bugünlerini ve yarınlarını düşünerek Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında daha fazla kenetlenmeli, onun güçlü liderliğiyle birlikte geleceğe daha umutla ve güvenle bakmalıyız” açıklamalarına yer verdi
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, Matbaacılar Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için destek istediler.

Karatay’ı daha güzel ve güçlü yarınlara taşımak için çabaladıklarını aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu güçlü yürüyüşün devam edebilmesi için 14 Mayıs Seçimlerinin önemine dikkat çekti. 
Başkan Hasan Kılca “Cumhurbaşkanımızın dikkat çektiği gibi 14 Mayıs seçimleri ülkemizin sadece önümüzdeki 5 yılını değil gelecek yarım asrındaki seyrini belirleyecek. Bu noktada bizler 14 Mayıs’ın önemini daha iyi idrak etmeliyiz. Seçimlerden hem ülke genelinde hem de Konya’mızda yine tarihi bir zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Gönlü, yüreği ve sevdası Sayın Cumhurbaşkanımız ile olan kıymetli hemşerilerimizin diğer seçimlerde olduğu gibi bu önemli seçim sürecini de hep birlikte el ele vererek başarıyla sonuçlandıracağız. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hemşerilerimiz yakından görüyor, biliyor ve farkındadır. Böylesine kritik bir süreçte Türkiye’nin bugünlerini ve yarınlarını düşünerek Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında daha fazla kenetlenmeli, onun güçlü liderliğiyle birlikte geleceğe daha umutla ve güvenle bakmalıyız” açıklamalarına yer verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.