yandex

MEGES 1. Olağan genel kurulunu yaptı.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2866+ kez okundu.
 

MEGES 1. Olağan genel kurulunu yaptı.

Meram Görme Engelliler Spor kulübü ilk seçim heyecanını 1. olağan genel kurul toplantısıyla gerçekleştirmiş oldu. Gündem maddeleri okunduktan sonra divan üyeleri seçiminden sonra  Kuruluşundan buyana 6 aylık zaman süresi içerisinde geçici başkanlığını yapan Ali Şimşek genel kurulun açılış konuşması için söz aldı; 6 aylık süre içerisinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri anlatarak konuşmasına başladı ve akabinde kulübün amacını şu şekilde dile getirdi:    Meram Görme Engelliler Spor Kulübü görme engellileri spor yoluyla eğitmek, becerilerine göre branşlara ayırmak; Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nda faaliyet proğramında yer alan tüm branşlarında ve kategorilerde spor yapmalarına imkan sağlamak Avrupa Dünya ve Paralimpik olimpiyatlara katılmak ve ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmek  iyi bir altyapı eğitimi vermek suretiyle elit, ahlaklı sporcular yetiştirmek, faaliyetleri desteklemek, görme engelli kardeşlerimizi sosyalleştirmek ve topluma kazandırmak. Divan başkanı Veli Özağan salt çoğunluğun sağlandığını ifade ederek yeni yönetim oluşturulması için oy kullanma işlemini başlattı. Seçime tek aday olarak katılan ALİ Şimşek ve listesinde bulunan Fatimana Arslan, Mehmet Uludağ, Yusuf Bayrakcı, Aşır Özcan, Abdullah Bütüner ve Mevlüt Songur oylamaya katılan delegelerin tamamının oyunu alıp, güven tazeleyerek görevine kaldığı yerden devam edecek. Seçim sonunda Teşekkür konuşması yapmak için söz alan Başkan Ali Şimşek sözlerine şu şekilde devam etti; ''katılan tüm kulüp üyelerine teşekkür ediyorum. Bana vermiş olduğunuz bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. İnşallah çok daha iyi ve yararlı faaliyetlerin altına hep beraber imza atacağız, spor kulübü olarak daima görme engelli sporcularımızı kulübümüz çatısı altında milli formayı giyerken görmek en büyük hedefimiz olacaktır.'' dedi. Divan başkanı Veli Özağan yeni yönetime başarılar dileğiyle 1.olağan genel kurul toplantısını sona erdirdi.     bolbolhaber.com

Meram Görme Engelliler Spor kulübü ilk seçim heyecanını 1. olağan genel kurul toplantısıyla gerçekleştirmiş oldu. Gündem maddeleri okunduktan sonra divan üyeleri seçiminden sonra  Kuruluşundan buyana 6 aylık zaman süresi içerisinde geçici başkanlığını yapan Ali Şimşek genel kurulun açılış konuşması için söz aldı; 6 aylık süre içerisinde gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri anlatarak konuşmasına başladı ve akabinde kulübün amacını şu şekilde dile getirdi:

 

 Meram Görme Engelliler Spor Kulübü görme engellileri spor yoluyla eğitmek, becerilerine göre branşlara ayırmak; Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nda faaliyet proğramında yer alan tüm branşlarında ve kategorilerde spor yapmalarına imkan sağlamak Avrupa Dünya ve Paralimpik olimpiyatlara katılmak ve ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmek  iyi bir altyapı eğitimi vermek suretiyle elit, ahlaklı sporcular yetiştirmek, faaliyetleri desteklemek, görme engelli kardeşlerimizi sosyalleştirmek ve topluma kazandırmak.

Divan başkanı Veli Özağan salt çoğunluğun sağlandığını ifade ederek yeni yönetim oluşturulması için oy kullanma işlemini başlattı.

Seçime tek aday olarak katılan ALİ Şimşek ve listesinde bulunan Fatimana Arslan, Mehmet Uludağ, Yusuf Bayrakcı, Aşır Özcan, Abdullah Bütüner ve Mevlüt Songur oylamaya katılan delegelerin tamamının oyunu alıp, güven tazeleyerek görevine kaldığı yerden devam edecek.

Seçim sonunda Teşekkür konuşması yapmak için söz alan Başkan Ali Şimşek sözlerine şu şekilde devam etti;

''katılan tüm kulüp üyelerine teşekkür ediyorum. Bana vermiş olduğunuz bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. İnşallah çok daha iyi ve yararlı faaliyetlerin altına hep beraber imza atacağız, spor kulübü olarak daima görme engelli sporcularımızı kulübümüz çatısı altında milli formayı giyerken görmek en büyük hedefimiz olacaktır.''

dedi.

Divan başkanı Veli Özağan yeni yönetime başarılar dileğiyle 1.olağan genel kurul toplantısını sona erdirdi.

 

 

bolbolhaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.