yandex

MEGES ‘den Gençlik ve Spor İl Müdürü ERSÖZ’e ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3193+ kez okundu.
 

MEGES ‘den Gençlik ve Spor İl Müdürü ERSÖZ’e ziyaret

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü Yönetim kurulu üyeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ERSÖZ’ü makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ali ŞİMŞEK; Kulüp faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İl müdürü ERSÖZ de Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve  İl Müdürlüğü olarak “her daim engelli sporcu ve kulüplerimizin yanındayız ve faaliyetlerini destekliyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyarette Kulüp başkanı Ali ŞİMŞEK ile birlikte Genel Sekreter Fadimana ARSLAN ve Halkla İlişkiler Sekreteri Aşır ÖZCAN’da katıldı. ERSÖZ MEGES’in ziyaretinden oldukça memnun kaldığını belirterek, MEGES ve sizler gibi engelli kardeşlerimize faydalı olan tüm dernek ve kulüplerin daha da çoğalmasını ve imkanlarının artırılması için ellerinden  geleni yapacaklarını belirtti.  MEGES adına Başkan ALİ Şimşek konuk severliği için Ersöz’e teşekkürlerini sunarak şuan ve ilerde yapacakları tüm faaliyetler için tam destek istedi.

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü Yönetim kurulu üyeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer ERSÖZ’ü makamında ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ali ŞİMŞEK; Kulüp faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İl müdürü ERSÖZ de Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve  İl Müdürlüğü olarak “her daim engelli sporcu ve kulüplerimizin yanındayız ve faaliyetlerini destekliyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyarette Kulüp başkanı Ali ŞİMŞEK ile birlikte Genel Sekreter Fadimana ARSLAN ve Halkla İlişkiler Sekreteri Aşır ÖZCAN’da katıldı.

ERSÖZ MEGES’in ziyaretinden oldukça memnun kaldığını belirterek, MEGES ve sizler gibi engelli kardeşlerimize faydalı olan tüm dernek ve kulüplerin daha da çoğalmasını ve imkanlarının artırılması için ellerinden  geleni yapacaklarını belirtti.

 MEGES adına Başkan ALİ Şimşek konuk severliği için Ersöz’e teşekkürlerini sunarak şuan ve ilerde yapacakları tüm faaliyetler için tam destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.