yandex

Mehmet Hulusi Ada, Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanlığına Güven Tazeledi.

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 22.01.2024 - 10:49, Güncelleme: 22.01.2024 - 10:49 999+ kez okundu.
 

Mehmet Hulusi Ada, Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanlığına Güven Tazeledi.

10.Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin mevcut Başkanı Mehmet Hulusi Ada tek listeyle yapılan seçimlerde yeniden başkan seçildi.

Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesi, 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı hafta sonunda gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Mehmet Hulusi Ada, güven tazeledi. Gıda Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Mehmet Hulusi Ada, yeni dönemde üyelerin sesi olacaklarını vurgulayarak, aşağıdaki hedefleri paylaştı: “Ülkenin kaynaklarının etkili bir biçimde kullanılmasını ve üretim kalitesinin artırılmasını sağlamak, gerekli araştırmaları yaparak önerilerde bulunmak, meslek, ülke ve üye çıkarlarını korumak için yönetim kurulu olarak resmi makamlar ve özel kuruluşlarla işbirliği yapmak, meslekle ilgili standartlar, normlar, teknik şartnameler ve diğer tüm teknik evrakları bilimsel açıdan ele almak ve ülke ve toplum yararına çalışmalar yapmak, üyelere ve özel-tüzel kişilere yönelik eğitim hizmetleri sunmak, meslek alanındaki gelişmeleri takip etmek ve yaymak, Gıda Mühendisliği eğitimi veren kuruluşlarla işbirliği yaparak meslek elemanlarının eğitimi konusunda öneri ve yardımlarda bulunmak, üniversiteler ve gıda sanayi arasında işbirliği sağlamak, üyelerin iş güvenliği ve sosyal güvenliklerini sağlamak, demokratik hak ve özgürlüklerini korumak ve mesleki onurunun ve saygınlığının korunması için gerekli önlemleri almak, toplumun gıda güvencesini sağlamak için çalışmalar yapmak, gıda sanayi ürünlerinin üretiminde kalite anlayışının gelişmesini sağlamak ve tüketicilerin korunmasına yönelik girişimlerde bulunmak.” Bu doğrultuda Mehmet Hulusi Ada başkanlığında Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesi şu isimlerden oluştu: İbrahim Koç Mehmet Çağlak Kadir Demir Memiş Özdemir Ramazan Çelebi Cemile Kaymak Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu şekildedir: Ethem Öztoklu Haker Akın Fatma Gül Ali Candan Murat Sorkum Mehmet Taşkın Merve Çelepçi.  
10.Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin mevcut Başkanı Mehmet Hulusi Ada tek listeyle yapılan seçimlerde yeniden başkan seçildi.

Türk Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesi, 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı hafta sonunda gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Mehmet Hulusi Ada, güven tazeledi.

Gıda Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Mehmet Hulusi Ada, yeni dönemde üyelerin sesi olacaklarını vurgulayarak, aşağıdaki hedefleri paylaştı: “Ülkenin kaynaklarının etkili bir biçimde kullanılmasını ve üretim kalitesinin artırılmasını sağlamak, gerekli araştırmaları yaparak önerilerde bulunmak, meslek, ülke ve üye çıkarlarını korumak için yönetim kurulu olarak resmi makamlar ve özel kuruluşlarla işbirliği yapmak, meslekle ilgili standartlar, normlar, teknik şartnameler ve diğer tüm teknik evrakları bilimsel açıdan ele almak ve ülke ve toplum yararına çalışmalar yapmak, üyelere ve özel-tüzel kişilere yönelik eğitim hizmetleri sunmak, meslek alanındaki gelişmeleri takip etmek ve yaymak, Gıda Mühendisliği eğitimi veren kuruluşlarla işbirliği yaparak meslek elemanlarının eğitimi konusunda öneri ve yardımlarda bulunmak, üniversiteler ve gıda sanayi arasında işbirliği sağlamak, üyelerin iş güvenliği ve sosyal güvenliklerini sağlamak, demokratik hak ve özgürlüklerini korumak ve mesleki onurunun ve saygınlığının korunması için gerekli önlemleri almak, toplumun gıda güvencesini sağlamak için çalışmalar yapmak, gıda sanayi ürünlerinin üretiminde kalite anlayışının gelişmesini sağlamak ve tüketicilerin korunmasına yönelik girişimlerde bulunmak.”

Bu doğrultuda Mehmet Hulusi Ada başkanlığında Gıda Mühendisleri Odası Konya Şubesi şu isimlerden oluştu:

İbrahim Koç
Mehmet Çağlak
Kadir Demir
Memiş Özdemir
Ramazan Çelebi
Cemile Kaymak
Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu şekildedir:

Ethem Öztoklu
Haker Akın
Fatma Gül
Ali Candan
Murat Sorkum
Mehmet Taşkın
Merve Çelepçi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.