yandex

MHP’den ‘Bereket Sofrasında Gönül Birliği’ İftarı

DÜNYA 06.04.2023 - 04:52, Güncelleme: 06.04.2023 - 04:52 1223+ kez okundu.
 

MHP’den ‘Bereket Sofrasında Gönül Birliği’ İftarı

MHP tarafından Türkiye genelinde ‘Bereket Sofrasında Gönül Birliği’ temasıyla depremden etkilenen vatandaşlar için düzenlenen iftar programı Konya’da da gerçekleştirildi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Köyceğiz Yerleşkesi Mevlâna Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzede aileler için verilen iftar programına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Başkanı Remzi Karaarslan, Gençlik ve Spor Konya İl Müdürü Abdurrahman Şahin katıldı. MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, programda yaptığı konuşmada, “6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler aziz milletimizi büyük bir yasa boğmuş ve dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir kardeşlik ve yardım seferberliği yine Asil Türk Milleti tarafından sergilenmiştir. Türk Milleti’nin her ferdi büyük bir özveriyle tüm varlığını depremden etkilenen kardeşleriyle paylaşmak için seferber olmuştur. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında da depremzede kardeşlerimizi yalnız bırakmamıştır” dedi.
MHP tarafından Türkiye genelinde ‘Bereket Sofrasında Gönül Birliği’ temasıyla depremden etkilenen vatandaşlar için düzenlenen iftar programı Konya’da da gerçekleştirildi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Köyceğiz Yerleşkesi Mevlâna Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzede aileler için verilen iftar programına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Başkanı Remzi Karaarslan, Gençlik ve Spor Konya İl Müdürü Abdurrahman Şahin katıldı.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, programda yaptığı konuşmada, “6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler aziz milletimizi büyük bir yasa boğmuş ve dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir kardeşlik ve yardım seferberliği yine Asil Türk Milleti tarafından sergilenmiştir. Türk Milleti’nin her ferdi büyük bir özveriyle tüm varlığını depremden etkilenen kardeşleriyle paylaşmak için seferber olmuştur. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında da depremzede kardeşlerimizi yalnız bırakmamıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.