yandex

Milli Görüş Lideri Erbakan Konya'da Anılıyor

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 21.02.2023 - 14:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 14:38 1591+ kez okundu.
 

Milli Görüş Lideri Erbakan Konya'da Anılıyor

Milli Çözüm Dergisi Konya il temsilciliği “Erbakan’ı Anmak ve Doğru Anlamak” konulu sergi düzenliyor.

Merhum Başbakan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 13. Vuslat Yıl Dönümü nedeniyle Milli Çözüm Dergisi Konya il temsilciliği önemli bir sergiyi Konya’da düzenliyor. Konya Kültür Park – İl Halk Kütüphanesi sergi salonunda düzenlenecek serginin 22 Şubat Çarşamba günü saat 14: 00 da açılışı yapılacak. Milli Çözüm Dergisi Konya il temsilciliği yetkilileri serginin 25 Şubat’a kadar ziyaret edilebileceğini kaydettiler. Sergi hakkında açıklama yapan Milli Çözüm Dergisi Konya Temsilciliği Yöneticileri şu ifadelere yer verdi. “Ülkemizin, İslam Aleminin ve İnsanlığın yaşadığı problemleri ve çıkış yollarını en doğru ve isabetli bir şekilde yaşamı boyunca ortaya koyan, büyük bilim fikir ve devlet adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 13. Vuslat Yıl Dönümü nedeniyle düzenlediğimiz "Erbakan’ı Anmak ve Doğru Anlamak” konulu fotoğraf sergimize teşrifleriniz bekleriz.” Milli Çözüm Dergisi Konya Temsilciliği, “Özellikle Erbakan Hocamızın; Siyonizm ile mücadelesini, şahsiyetli dış politika ve İslam Birliği çalışmalarını, üretime dayalı faizsiz ekonomi modelini, adil düzen ve yeni bir dünya çalışmalarını, ahlak ve maneviyat merkezli nesillerimizin yetiştirilmesinin önemi, ülkemizin İslam aleminin menfaatleri konusunda siyasi uzlaşma ve siyasi nezaketin önemi. stratejik yüksek silah teknolojileri ile zalim güçlere karşı üstünlüğün elde edilmesi, yüce dinimizin doğru anlaşılmasının önemi, din ve bilim ile ilgili düşünceleri vb. birçok hayati konuyu özellikle de gençlerimize doğru ve doyurucu biçimde tanıtma amaçlı düzenlediğimiz bir fotoğraf sergisi olacak. Erbakan Hocamızın hayatından hizmetlerinden kesitler ve Erbakan Hocamızın hayati değerdeki sözlerinden oluşan bir sergi. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” İfadelerini kullandılar.
Milli Çözüm Dergisi Konya il temsilciliği “Erbakan’ı Anmak ve Doğru Anlamak” konulu sergi düzenliyor.

Merhum Başbakan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 13. Vuslat Yıl Dönümü nedeniyle Milli Çözüm Dergisi Konya il temsilciliği önemli bir sergiyi Konya’da düzenliyor.

Konya Kültür Park – İl Halk Kütüphanesi sergi salonunda düzenlenecek serginin 22 Şubat Çarşamba günü saat 14: 00 da açılışı yapılacak. Milli Çözüm Dergisi Konya il temsilciliği yetkilileri serginin 25 Şubat’a kadar ziyaret edilebileceğini kaydettiler.

Sergi hakkında açıklama yapan Milli Çözüm Dergisi Konya Temsilciliği Yöneticileri şu ifadelere yer verdi. “Ülkemizin, İslam Aleminin ve İnsanlığın yaşadığı problemleri ve çıkış yollarını en doğru ve isabetli bir şekilde yaşamı boyunca ortaya koyan, büyük bilim fikir ve devlet adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 13. Vuslat Yıl Dönümü nedeniyle düzenlediğimiz "Erbakan’ı Anmak ve Doğru Anlamak” konulu fotoğraf sergimize teşrifleriniz bekleriz.”

Milli Çözüm Dergisi Konya Temsilciliği, “Özellikle Erbakan Hocamızın; Siyonizm ile mücadelesini, şahsiyetli dış politika ve İslam Birliği çalışmalarını, üretime dayalı faizsiz ekonomi modelini, adil düzen ve yeni bir dünya çalışmalarını, ahlak ve maneviyat merkezli nesillerimizin yetiştirilmesinin önemi, ülkemizin İslam aleminin menfaatleri konusunda siyasi uzlaşma ve siyasi nezaketin önemi. stratejik yüksek silah teknolojileri ile zalim güçlere karşı üstünlüğün elde edilmesi, yüce dinimizin doğru anlaşılmasının önemi, din ve bilim ile ilgili düşünceleri vb. birçok hayati konuyu özellikle de gençlerimize doğru ve doyurucu biçimde tanıtma amaçlı düzenlediğimiz bir fotoğraf sergisi olacak. Erbakan Hocamızın hayatından hizmetlerinden kesitler ve Erbakan Hocamızın hayati değerdeki sözlerinden oluşan bir sergi. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.