yandex

Muhammed bin Selmanʹdan Baba Bushʹa ziyaret

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2556+ kez okundu.
 

Muhammed bin Selmanʹdan Baba Bushʹa ziyaret

20 Mart'ta ABD'ye gelerek bir dizi resmi görüşme ve anlaşmalarda bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın ABD ziyareti nihayete erdi. Muhammed bin Selman, ABD ziyareti sürecinde sık sık basına demeçler verirken çok tartışılan açıklamalara da imza attı. Üç hafta süren ABD ziyaretini sonlandırarak Fransa'ya hareket eden bin Selman, ABD'deki son ziyaretini eski ABD Başkanı George H. W. Bush'a gerçekleştirdi. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Amerika Birleşik Devletleri'nin 41. başkanı George H. W. Bush'u ziyaret ederken söz konusu ziyaret sosyal medyadan da paylaşıldı:                                   Kaynak:milligazete.com

20 Mart'ta ABD'ye gelerek bir dizi resmi görüşme ve anlaşmalarda bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın ABD ziyareti nihayete erdi.

Muhammed bin Selman, ABD ziyareti sürecinde sık sık basına demeçler verirken çok tartışılan açıklamalara da imza attı.

Üç hafta süren ABD ziyaretini sonlandırarak Fransa'ya hareket eden bin Selman, ABD'deki son ziyaretini eski ABD Başkanı George H. W. Bush'a gerçekleştirdi.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Amerika Birleşik Devletleri'nin 41. başkanı George H. W. Bush'u ziyaret ederken söz konusu ziyaret sosyal medyadan da paylaşıldı:

 

                                Kaynak:milligazete.com
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.