yandex

Müsilajı araştıracak komisyon TBMM’de ilk toplantısını yaptı

TÜRKİYE 07.07.2021 - 18:21, Güncelleme: 07.07.2021 - 18:21 1968+ kez okundu.
 

Müsilajı araştıracak komisyon TBMM’de ilk toplantısını yaptı

TBMM'de Komisyon Başkanlığına AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir seçilmesi ardından Müsilaj Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi. ANKARA (İGFA) - Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorunu için TBMM'de araştırma komisyonu kuruldu. Genel Kurul'daki seçimin ardından komisyon üyeleri ilk toplantısını yaptı. Komisyon başkanlığına AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir'in seçildiği komisyondai çalışmalar kapsamında uzmanları dinleyecek olan vekiller, onların görüş ve önerilerini alacak. Yapılan çalışmalar bir rapor haline getirilecek ve Meclis Başkanlığı'na sunulacak. https://twitter.com/mustafademir/status/1412761323574861826

TBMM'de Komisyon Başkanlığına AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir seçilmesi ardından Müsilaj Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorunu için TBMM'de araştırma komisyonu kuruldu. Genel Kurul'daki seçimin ardından komisyon üyeleri ilk toplantısını yaptı. Komisyon başkanlığına AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir'in seçildiği komisyondai çalışmalar kapsamında uzmanları dinleyecek olan vekiller, onların görüş ve önerilerini alacak. Yapılan çalışmalar bir rapor haline getirilecek ve Meclis Başkanlığı'na sunulacak.

https://twitter.com/mustafademir/status/1412761323574861826
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.