yandex

MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATILMAZ!

KONYA 09.11.2021 - 15:42, Güncelleme: 09.11.2021 - 15:59 1311+ kez okundu.
 

MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATILMAZ!

Selçuklu gibi muhteşem ve muazzam bir devlete başkent olmuş ve aynı zamanda Aziz Erbakan’ın Kıyamet Sabahını görecek olan Milli Görüş davasının besmele çekildiği, Belde-i Muhayyere olan Konya’da konser rezaleti!

Sosyal Medyada Görünen tepkiler üzere: Selçuklu gibi muhteşem ve muazzam bir devlete başkent olmuş ve aynı zamanda Aziz Erbakan’ın Kıyamet Sabahını görecek olan Milli Görüş davasının besmele çekildiği, Belde-i Muhayyere olan Konya’da konser rezaleti! 12 Kasım Cuma günü Konya’da yapılması planlanan ‘Kadınlar Matinesi’ adındaki programın zamanı geldi ve çattı. Novada otelde yapılması planlanan bu program, duyarlı ve vicdanlı Müslümanların yoğun şikâyet ve tepkileri üzere Marina’da, oranında iptal edilmesi üzere İkonia Garden düğün salonunda yapılma kararı alındı… Onca iptale rağmen ısrarla bu programın yapılmak istenmesi ve Mübarek Cuma gününe denk getirilmesi, Konyalılar tarafından;‘MÜSLÜMAN MAHALLSEİNDE SALYANGOZ SATMAK’ sözünü akla getirdi…  
Selçuklu gibi muhteşem ve muazzam bir devlete başkent olmuş ve aynı zamanda Aziz Erbakan’ın Kıyamet Sabahını görecek olan Milli Görüş davasının besmele çekildiği, Belde-i Muhayyere olan Konya’da konser rezaleti!

Sosyal Medyada Görünen tepkiler üzere: Selçuklu gibi muhteşem ve muazzam bir devlete başkent olmuş ve aynı zamanda Aziz Erbakan’ın Kıyamet Sabahını görecek olan Milli Görüş davasının besmele çekildiği, Belde-i Muhayyere olan Konya’da konser rezaleti!

12 Kasım Cuma günü Konya’da yapılması planlanan ‘Kadınlar Matinesi’ adındaki programın zamanı geldi ve çattı. Novada otelde yapılması planlanan bu program, duyarlı ve vicdanlı Müslümanların yoğun şikâyet ve tepkileri üzere Marina’da, oranında iptal edilmesi üzere İkonia Garden düğün salonunda yapılma kararı alındı…

Onca iptale rağmen ısrarla bu programın yapılmak istenmesi ve Mübarek Cuma gününe denk getirilmesi, Konyalılar tarafından;‘MÜSLÜMAN MAHALLSEİNDE SALYANGOZ SATMAK’ sözünü akla getirdi…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.