yandex

Niğde'de elektrik akımı 2 farklı yerde 2 can aldı

ASAYİŞ 11.11.2021 - 18:02, Güncelleme: 11.11.2021 - 18:02 985+ kez okundu.
 

Niğde'de elektrik akımı 2 farklı yerde 2 can aldı

Niğde'ye bağlı Hasanköy ile Yıldıztepe Kasabaları arasında bulunan tarlalarda elektrik trafosundan kaynaklanan kaçak, iki farklı tarlada 2 can aldı.Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde'de farklı tarlalarda çalıştıkları sırada elektrik akımına kapılan 30 yaşındaki Y.Ö. ve 38 yaşındaki Murat Akkoç hayatını kaybetti.  Olay yerinde hayatını kaybeden 30 yaşındaki Y.Ö.'nün evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.  Jandarma ekipleri olay ilgili soruşturma başlattı.    

Niğde'ye bağlı Hasanköy ile Yıldıztepe Kasabaları arasında bulunan tarlalarda elektrik trafosundan kaynaklanan kaçak, iki farklı tarlada 2 can aldı.

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde'de farklı tarlalarda çalıştıkları sırada elektrik akımına kapılan 30 yaşındaki Y.Ö. ve 38 yaşındaki Murat Akkoç hayatını kaybetti. 

Olay yerinde hayatını kaybeden 30 yaşındaki Y.Ö.'nün evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. 

Jandarma ekipleri olay ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.