yandex

PTT'den 'Kadın Kahramanlar'a özel gün zarfı

TÜRKİYE 08.03.2022 - 17:38, Güncelleme: 08.03.2022 - 17:38 1710+ kez okundu.
 

PTT'den 'Kadın Kahramanlar'a özel gün zarfı

PTT'nin özel gün zarf ve tarih damgalarına ilişkin kompozsiyon "İstiklal Harbinde Kadın Kahramanlar" konusuyla bugün itibariyle satışa çıkarıldı. ANKARA (İGFA) - PTT AŞ tarafından "İstiklal Harbinde Kadın Kahramanlarımız" konulu özelgün zarfı 8 Mart 2022 tarihinde tedavüle sunuldu. Söz konusu özelgün zarfları 9,00 TL bedelle PTT’ye ait  www.filateli.gov.tr adresinde, filateli cep uygulamasında ve PTT iş yerlerinde abone sayısı kadar satışa çıktı.

PTT'nin özel gün zarf ve tarih damgalarına ilişkin kompozsiyon "İstiklal Harbinde Kadın Kahramanlar" konusuyla bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

ANKARA (İGFA) - PTT AŞ tarafından "İstiklal Harbinde Kadın Kahramanlarımız" konulu özelgün zarfı 8 Mart 2022 tarihinde tedavüle sunuldu.

Söz konusu özelgün zarfları 9,00 TL bedelle PTT’ye ait  www.filateli.gov.tr adresinde, filateli cep uygulamasında ve PTT iş yerlerinde abone sayısı kadar satışa çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.