yandex

Recep Doğrul ‘Kulübü Satacağız’

SPOR 13.04.2023 - 14:45, Güncelleme: 13.04.2023 - 14:45 2633+ kez okundu.
 

Recep Doğrul ‘Kulübü Satacağız’

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında Tuzlaspor sahasında Denizlispor'u 3-0 mağlup etti ve 34 puanla 12. sıraya yükseldi. Tuzlaspor'da Başkan Recep Doğrul kulübün geleceğiyle ilgili konuştu.

Recep Doğrul, "Keçiörengücü ve Denizlispor galibiyetleriyle moral bulduk ve ateş hattından uzaklaştık. Takımımızdan memnunum, oyuncularımızı tebrik ederim. Giannelli Imbula'nın performansından memnunuz, kendisiyle 6 ay 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştık, opsiyonunu kullanacağız ve gelecek yıl takımımızda devam edecek" dedi. "Tuzlaspor'a talip var mı? Kulübün geleceğiyle ilgili son durum nedir?" sorusuna ise Doğrul, "Tuzlaspor'u devretmek gibi bir niyetimiz var. Ciddi bir alıcı olursa masaya oturabiliriz. Görüştüğümüz birkaç talip oldu ama iş ciddiye binmedi. Şu anda net kafamızda belirlediğimiz bir ücret yok ancak 8-10 milyon Euro bandında bir ücrete bu iş biter diye düşünüyorum. Kulübümüzün borcu yok. Tesis ve stadyum konusunda gerekli sözleri aldık. Tuzlaspor'u devrettikten sonra şirketimiz bünyesine ait Diyarbekirspor'a konsantre olacağız" cevabını verdi.’’ diye konuştu.
Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında Tuzlaspor sahasında Denizlispor'u 3-0 mağlup etti ve 34 puanla 12. sıraya yükseldi. Tuzlaspor'da Başkan Recep Doğrul kulübün geleceğiyle ilgili konuştu.

Recep Doğrul, "Keçiörengücü ve Denizli spor galibiyetleriyle moral bulduk ve ateş hattından uzaklaştık. Takımımızdan memnunum, oyuncularımızı tebrik ederim. Giannelli Imbula'nın performansından memnunuz, kendisiyle 6 ay 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştık, opsiyonunu kullanacağız ve gelecek yıl takımımızda devam edecek" dedi.

"Tuzlaspor'a talip var mı? Kulübün geleceğiyle ilgili son durum nedir?" sorusuna ise Doğrul, "Tuzlaspor'u devretmek gibi bir niyetimiz var. Ciddi bir alıcı olursa masaya oturabiliriz. Görüştüğümüz birkaç talip oldu ama iş ciddiye binmedi. Şu anda net kafamızda belirlediğimiz bir ücret yok ancak 8-10 milyon Euro bandında bir ücrete bu iş biter diye düşünüyorum. Kulübümüzün borcu yok. Tesis ve stadyum konusunda gerekli sözleri aldık. Tuzlaspor'u devrettikten sonra şirketimiz bünyesine ait Diyarbekirspor'a konsantre olacağız" cevabını verdi.’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.