yandex

Rusyaʹdan flaş açıklama: ABDʹnin attığı füzeyi de füzenin fırlatıldığı yeri de vuracağız

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2999+ kez okundu.
 

Rusyaʹdan flaş açıklama: ABDʹnin attığı füzeyi de füzenin fırlatıldığı yeri de vuracağız

Rusya'nın Beyrut Büyükelçisi Aleksandr Zaspıkin, ABD'yi tehdit etti. Zaspıkin, Lübnan'da yayın yapan El Manar televizyonuna açıklamalarda bulundu. ABD'nin Suriye'ye saldırması halinde Rusya'nın bu füzeleri vuracağını ve fırlatıldıkları yeri hedef alacaklarını kaydeden Zaspıkin, "Rusya, ABD'nin Suriye'ye yönelik herhangi bir saldırganlığıyla ilgili olarak karşısında Devlet Başkanı'nın (Vladimir Putin) açıklamasında dediklerini yerine getirecektir: Amerikan füzelerini vurup, ateş açılan yerlere saldırı düzenleyecektir" ifadelerini kullandı.   Kaynak:milligazete.com

Rusya'nın Beyrut Büyükelçisi Aleksandr Zaspıkin, ABD'yi tehdit etti. Zaspıkin, Lübnan'da yayın yapan El Manar televizyonuna açıklamalarda bulundu.

ABD'nin Suriye'ye saldırması halinde Rusya'nın bu füzeleri vuracağını ve fırlatıldıkları yeri hedef alacaklarını kaydeden Zaspıkin, "Rusya, ABD'nin Suriye'ye yönelik herhangi bir saldırganlığıyla ilgili olarak karşısında Devlet Başkanı'nın (Vladimir Putin) açıklamasında dediklerini yerine getirecektir: Amerikan füzelerini vurup, ateş açılan yerlere saldırı düzenleyecektir" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.