yandex

Saadet İstanbul, Adıyaman’a uydu interneti kurdu

TEKNOLOJİ (BBH) - Haber Merkezi | 15.03.2023 - 13:35, Güncelleme: 15.03.2023 - 13:35 1290+ kez okundu.
 

Saadet İstanbul, Adıyaman’a uydu interneti kurdu

Saadet Partisi, deprem bölgelerindeki çalışmalarını hızlandırarak afetzedelerin yanında olmaya devam ediyor…

Depremin ilk gününden bu yana sahaya inerek afetzedelerin yanında olan Saadet Partisi, yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, depremden en çok etkilenen Adıyaman’da uydu interneti kurarak vatandaşların iletişim sorunun çözülmesinde önemli bir adım attı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, deprem bölgelerinde yaptığı çalışmalara devam ediyor. Bölgede yaptığı çalışmalarını yoğunlaştıran İstanbul İl Başkanlığı, her gün binlerce afetzedeye kurduğu aşeviyle sıcak yemek ulaştırırken, iletişim alt yapısının hasar gördüğü ve depremin büyük yıkıma yol açtığı Adıyaman’da uydu interneti kurarak afetzedelerin yardımına koştu.
Saadet Partisi, deprem bölgelerindeki çalışmalarını hızlandırarak afetzedelerin yanında olmaya devam ediyor…
Depremin ilk gününden bu yana sahaya inerek afetzedelerin yanında olan Saadet Partisi, yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, depremden en çok etkilenen Adıyaman’da uydu interneti kurarak vatandaşların iletişim sorunun çözülmesinde önemli bir adım attı.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, deprem bölgelerinde yaptığı çalışmalara devam ediyor. Bölgede yaptığı çalışmalarını yoğunlaştıran İstanbul İl Başkanlığı, her gün binlerce afetzedeye kurduğu aşeviyle sıcak yemek ulaştırırken, iletişim alt yapısının hasar gördüğü ve depremin büyük yıkıma yol açtığı Adıyaman’da uydu interneti kurarak afetzedelerin yardımına koştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.