yandex

SAADET PARTİSİ KONYA İL BAŞKANI HÜSEYİN SAYDAM'DAN ÖNEMLİ TESPİTLER

KONYA 28.12.2021 - 16:43, Güncelleme: 28.12.2021 - 17:08 1663+ kez okundu.
 

SAADET PARTİSİ KONYA İL BAŞKANI HÜSEYİN SAYDAM'DAN ÖNEMLİ TESPİTLER

Son günlerde Konya genelinde yaptığı ziyaret ve teşkilat çalışmaları ile dikkat çeken, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam Bey’in, gün içerisinde sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu ve 5 madde ile ‘Fıtratın Bozulması’ üzere yaptığı paylaşımı siz değerli okurlarımız ile paylaşmak istedik

1️⃣ Fıtrat bozulmaya çalışılıyor. Kadınların erkek, erkekler kadın gibi davranması isteniyor. Çocuklar büyük, büyükler çocuk gibi davransın isteniyor. Aslolan insandır. İnsana verilmeyen değer, hayvana veriliyor. Hayvanların, güya merhamet adına fıtratı değiştirilmeye çalışılıyor. 2️⃣ Allah (cc) her varlığı, her cinsi kendi fıtratına, kendi yaşam koşullarına uygun yaratmıştır. Karakterini; yaşayacağı koşullara, karşılacağı zorluklara uygun olarak yaratmıştır. Yaratılmışları, yaradılış gayesinin dışına itmek, zorlamak onlara yapılacak en büyük zulümdür. 3️⃣ Ancak bu proje başarılı olmadığı için toplum huzuruna zarar veriyor. Çünkü herşey aslına rûcu eder. Siz ne kadar fıtratı değiştirmeye çalışsanız da varlık belli bir süre sizin istediğiniz gibi davransa bile bir süre sonra aslına dönecektir. Aslına dönemeyip, fıtratı bozulursa; 4️⃣ Fıtratını bozduğunuz her şey felaket olarak geri dönecektir. Ki dönüyor da zaten. Erkek, kadın, tabiat, hayvanlar, gıdalar, şehirler...  Son dönem artan şiddet vakaları bunun bir eseri. Hayvanların, insanların şiddeti, doğal felaketler bozduğunuz fıtratın doğal sonucu. Hüseyin SAYDAM Saadet Partisi Konya İl Başkanı Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam Kimdir? Hüseyin Saydam, 1979 yılında Konya'nın Meram ilçesinde doğdu. İlkokulu Meram Şükrü Doruk İlkokulu'nda, ortaokulu Meram Ortaokulu'nda bitirdi. Lise tahsilini Fatih Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü'nde tamamladı. Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Teknikerliği bölümünden mezun oldu. Otomotiv sektöründe ticaret yapmakta olan Saydam, evli ve üç çocuk babasıdır. Hüseyin Saydam, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Konya Meram Belediye Başkan Adayı oldu.
Son günlerde Konya genelinde yaptığı ziyaret ve teşkilat çalışmaları ile dikkat çeken, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam Bey’in, gün içerisinde sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu ve 5 madde ile ‘Fıtratın Bozulması’ üzere yaptığı paylaşımı siz değerli okurlarımız ile paylaşmak istedik

1️⃣ Fıtrat bozulmaya çalışılıyor. Kadınların erkek, erkekler kadın gibi davranması isteniyor. Çocuklar büyük, büyükler çocuk gibi davransın isteniyor. Aslolan insandır. İnsana verilmeyen değer, hayvana veriliyor. Hayvanların, güya merhamet adına fıtratı değiştirilmeye çalışılıyor.
2️⃣ Allah (cc) her varlığı, her cinsi kendi fıtratına, kendi yaşam koşullarına uygun yaratmıştır. Karakterini; yaşayacağı koşullara, karşılacağı zorluklara uygun olarak yaratmıştır. Yaratılmışları, yaradılış gayesinin dışına itmek, zorlamak onlara yapılacak en büyük zulümdür.
3️⃣ Ancak bu proje başarılı olmadığı için toplum huzuruna zarar veriyor. Çünkü herşey aslına rûcu eder. Siz ne kadar fıtratı değiştirmeye çalışsanız da varlık belli bir süre sizin istediğiniz gibi davransa bile bir süre sonra aslına dönecektir. Aslına dönemeyip, fıtratı bozulursa;
4️⃣ Fıtratını bozduğunuz her şey felaket olarak geri dönecektir. Ki dönüyor da zaten.
Erkek, kadın, tabiat, hayvanlar, gıdalar, şehirler... 
Son dönem artan şiddet vakaları bunun bir eseri. Hayvanların, insanların şiddeti, doğal felaketler bozduğunuz fıtratın doğal sonucu.

Hüseyin SAYDAM
Saadet Partisi Konya İl Başkanı


Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam Kimdir?

Hüseyin Saydam, 1979 yılında Konya'nın Meram ilçesinde doğdu. İlkokulu Meram Şükrü Doruk İlkokulu'nda, ortaokulu Meram Ortaokulu'nda bitirdi. Lise tahsilini Fatih Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü'nde tamamladı. Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Teknikerliği bölümünden mezun oldu. Otomotiv sektöründe ticaret yapmakta olan Saydam, evli ve üç çocuk babasıdır.

Hüseyin Saydam, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Konya Meram Belediye Başkan Adayı oldu.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.