yandex

Sağlıkta şiddet düzenlemesi yasalaştı

TÜRKİYE 15.04.2020 - 22:36, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3163+ kez okundu.
 

Sağlıkta şiddet düzenlemesi yasalaştı

Sağlıkta şiddetin önlenmesine yönelik düzenleme ile yükseköğretimde yeni düzenlemeler getiren teklif TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Sağlıkta şiddetin önlenmesine yönelik düzenleme ile Covid-19 salgını nedeniyle yapılamayan eğitimlerin telafisine ilişkin düzenlemeyi de içeren Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Sağlıkta şiddet ve YÖK kanunda düzenlemeler -Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin cezası yüzde 50 oranında arttırıldı. -Şiddet uygulayanlara hapis cezası verilecek, cezalar ertelenmeyecek. -Üniversitelerde, ilk ve orta öğretimde yaz tatilinde eğitim verilecek. Öğretmenlerin 2 aylık yaz tatili kısaltılabilecek. Meclis çalışmalarına ara verdi Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarına ara verdi. Meclis koronavirüs önlemleri kapsamında 15 Mayıs'a kadar çalışmayacak.  Meclis son 1 ay içerisinde; infaz düzenlemesi, sağlıkta şiddet, YÖK kanununda değişiklik yapan düzenlemeler için mesai yaptı. Genel Kurul bugün koronavirüs önlemleri kapsamında ikinci ekonomik tedbirleri içeren düzenlemeyi yasalaştıracak. Ardından Meclis çalışmalarına ara verecek. Genel Kurul, Koronavirüs önlemleri kapsamında 15 Mayıs'a kadar ara verme kararı aldı. Ancak, Meclis; kuruluşunun 100'üncü yılında, 23 Nisan Perşembe günü özel gündemle toplanacak. Çalışmalara verilen ara kararı uzatılabilecek. TRT HABER
Sağlıkta şiddetin önlenmesine yönelik düzenleme ile yükseköğretimde yeni düzenlemeler getiren teklif TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Sağlıkta şiddetin önlenmesine yönelik düzenleme ile Covid-19 salgını nedeniyle yapılamayan eğitimlerin telafisine ilişkin düzenlemeyi de içeren Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Sağlıkta şiddet ve YÖK kanunda düzenlemeler

-Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin cezası yüzde 50 oranında arttırıldı.

-Şiddet uygulayanlara hapis cezası verilecek, cezalar ertelenmeyecek.

-Üniversitelerde, ilk ve orta öğretimde yaz tatilinde eğitim verilecek. Öğretmenlerin 2 aylık yaz tatili kısaltılabilecek.

Meclis çalışmalarına ara verdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarına ara verdi. Meclis koronavirüs önlemleri kapsamında 15 Mayıs'a kadar çalışmayacak. 

Meclis son 1 ay içerisinde; infaz düzenlemesi, sağlıkta şiddet, YÖK kanununda değişiklik yapan düzenlemeler için mesai yaptı. Genel Kurul bugün koronavirüs önlemleri kapsamında ikinci ekonomik tedbirleri içeren düzenlemeyi yasalaştıracak. Ardından Meclis çalışmalarına ara verecek. Genel Kurul, Koronavirüs önlemleri kapsamında 15 Mayıs'a kadar ara verme kararı aldı.

Ancak, Meclis; kuruluşunun 100'üncü yılında, 23 Nisan Perşembe günü özel gündemle toplanacak. Çalışmalara verilen ara kararı uzatılabilecek.

TRT HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.