yandex

Sahneye eşi ile çıktı Utandı, kaçtı

GÜNDEM (BBH) - Haber Merkezi | 03.05.2023 - 12:44, Güncelleme: 03.05.2023 - 12:44 1385+ kez okundu.
 

Sahneye eşi ile çıktı Utandı, kaçtı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Millet İttifakı'nın dünkü İzmir mitingine ilk kez sahneye eşi Tuncer Akşener ile çıktı. Akşener, “İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın dünkü İzmir mitingine eşi Tuncer Akşener ile katıldı. İlk kez bir mitinge eşi ile katılan Meral Akşener “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim. İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı.” dedi. Millet İttifakı’nın 6 Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Gündoğdu Meydanı’ndaki ‘Büyük İzmir Mitinginde katılarak vatandaşlara seslendi. İzmir Mitingi aynı zamanda ilklere sahne oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sahneye eşi Tuncer Akşener ile elele çıktı. Bugüne kadar siyaset sahnesinde görünmeyen eşi Tuncer Akşener vatandaşı selamladı. Meral Akşener, selamlamanın ardından sahneyi terk eden eşi için, “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim. İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı.” dedi.  
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Millet İttifakı'nın dünkü İzmir mitingine ilk kez sahneye eşi Tuncer Akşener ile çıktı. Akşener, “İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın dünkü İzmir mitingine eşi Tuncer Akşener ile katıldı. İlk kez bir mitinge eşi ile katılan Meral Akşener “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim. İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı.” dedi. Millet İttifakı’nın 6 Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Gündoğdu Meydanı’ndaki ‘Büyük İzmir Mitinginde katılarak vatandaşlara seslendi. İzmir Mitingi aynı zamanda ilklere sahne oldu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sahneye eşi Tuncer Akşener ile elele çıktı. Bugüne kadar siyaset sahnesinde görünmeyen eşi Tuncer Akşener vatandaşı selamladı. Meral Akşener, selamlamanın ardından sahneyi terk eden eşi için, “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim. İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.