yandex

Selçuk Üniversitesi Rektörü'nün covid-19 testi pozitif çıktı

KONYA 01.11.2020 - 01:31, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 2456+ kez okundu.
 

Selçuk Üniversitesi Rektörü'nün covid-19 testi pozitif çıktı

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy'un covid-19 testi pozitif çıktı.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy koronavirüse yakalandığını Twitter hesabından duyurdu. Aksoy sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; "Bugün yaptırdığım Covid-19 testimin sonucu pozitif çıkmıştır. Hamdolsun ki durumum iyi. Bir süre karantinada tedavi göreceğim. Cevap veremediğim arama ve mesajlar için teşekkür ederim. Tüm hastalarımıza şifalar diliyor, dualarınızı bekliyorum" ifadelerine yer verdi.
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy'un covid-19 testi pozitif çıktı.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy koronavirüse yakalandığını Twitter hesabından duyurdu.

Aksoy sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; "Bugün yaptırdığım Covid-19 testimin sonucu pozitif çıkmıştır. Hamdolsun ki durumum iyi. Bir süre karantinada tedavi göreceğim. Cevap veremediğim arama ve mesajlar için teşekkür ederim. Tüm hastalarımıza şifalar diliyor, dualarınızı bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.