yandex

Selçuklu ve Meram Temizlik Hizmetini Üstlendi

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 18.02.2023 - 12:55, Güncelleme: 18.02.2023 - 12:55 1233+ kez okundu.
 

Selçuklu ve Meram Temizlik Hizmetini Üstlendi

Deprem olduğu günden bu yana bölgeye yardım eli uzatan Selçuklu Belediyesi, Konya Büyükşehir ve merkez ilçe belediyeleri AFAD ile iş birliği halinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bölgede ekipleriyle birlikte sahada bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş depremden etkilenen Reyhanlı ve İskenderun’da incelemelerde bulundu. Bölgede yer alan depremzedelerle de iletişimi sürekli taze tutan başkanlar Konya’nın desteğini her zaman hissettirmeye devam ediyor. Bölgedeki inceleme sonrasında Selçuklu ve Meram Belediyeleri İskenderun’da bulunan 12 çadır kentin çevre sağlığı için temizlik hizmetini üstlendi. Karatay Belediyesi de Reyhanlı’da aynı görevi yürütecek. Tüm Türkiye gibi Konya’nın da deprem bölgesi için tek yürek olduğunun altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Çok sayıda araç Konya'dan buraya intikal etti. Onlarca yüzlerce tır yardım Hatay'a adeta Konya'dan aktı. Burada ekiplerimiz büyük bir çaba göstererek, gayret göstererek bu gelen yardımları en iyi şekilde depremzede vatandaşlarımıza köylere varıncaya kadar dağıttılar. Elhamdülillah biz Konya olarak üzerimize düşen görevi yaptık, yerine getirdik. Burada yine depremden yıkılan binaların içerisinde arama kurtarma faaliyetlerinde onlarca vatandaşımızı sağ olarak çıkardık. Ekiplerimiz bu noktada gece gündüz demeden çok yoğun bir çaba içerisine girdiler’’ diye konuştu.
Deprem olduğu günden bu yana bölgeye yardım eli uzatan Selçuklu Belediyesi, Konya Büyükşehir ve merkez ilçe belediyeleri AFAD ile iş birliği halinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bölgede ekipleriyle birlikte sahada bulunan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş depremden etkilenen Reyhanlı ve İskenderun’da incelemelerde bulundu. Bölgede yer alan depremzedelerle de iletişimi sürekli taze tutan başkanlar Konya’nın desteğini her zaman hissettirmeye devam ediyor. Bölgedeki inceleme sonrasında Selçuklu ve Meram Belediyeleri İskenderun’da bulunan 12 çadır kentin çevre sağlığı için temizlik hizmetini üstlendi. Karatay Belediyesi de Reyhanlı’da aynı görevi yürütecek.
Tüm Türkiye gibi Konya’nın da deprem bölgesi için tek yürek olduğunun altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Çok sayıda araç Konya'dan buraya intikal etti. Onlarca yüzlerce tır yardım Hatay'a adeta Konya'dan aktı. Burada ekiplerimiz büyük bir çaba göstererek, gayret göstererek bu gelen yardımları en iyi şekilde depremzede vatandaşlarımıza köylere varıncaya kadar dağıttılar. Elhamdülillah biz Konya olarak üzerimize düşen görevi yaptık, yerine getirdik. Burada yine depremden yıkılan binaların içerisinde arama kurtarma faaliyetlerinde onlarca vatandaşımızı sağ olarak çıkardık. Ekiplerimiz bu noktada gece gündüz demeden çok yoğun bir çaba içerisine girdiler’’ diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.